Bahçeli'den kayyım açıklaması: İçişleri Bakanlığımız hukuk sınırları dahilinde devreye girmiştir

Hakkari Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyım nedeniyle İçişleri Bakanını tebrik eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hakkari Belediye Başkanı hamdolsun görevden uzaklaştırılarak gözaltına alınmış Hakkari Valimiz başkan vekili olarak görevlendirilmiştir. İçişleri Bakanlığı'mız hukuk sınırları dahilinde devreye girmiştir" dedi.

Azerbaycan-Türkiye maçında Filistin bayrağına yasak: Soruşturma başlatıldı

Erzincan’da stada Filistin bayrağı alınması yasaklandı. Valilik, yaptığı açıklamada söz konusu olay için soruşturma başlatıldığını duyurdu.

X, porno içeriklerine resmi olarak izin verdi

X platformda içerik paylaşımına resmi olarak izin verdi. İçerik politikasının güncellenmesiyle birlikte kullanıcılar, rızaları dâhilinde cinsel temalı materyaller oluşturabilir ve paylaşabilir.

İstanbul’da dört kişilik bir ailenin yaşam maliyeti 62 bin liraya dayandı

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) mayıs ayında İstanbul’da yaşayan dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyetini 61 bin 523 lira olarak hesapladı.

AYM: Cumhurbaşkanının rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi (AYM), rektörlerin cumhurbaşkanı tarafından atanmasının anayasaya aykırı olduğuna hükmetti.

'10 Manşette Bugün' | 3 Haziran 2024 '10 Manşette Bugün' | 3 Haziran 2024

Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

Bu gece itibarıyla motorine zam geliyor

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Bu gece itibarıyla geçerli olmak üzere motorinin litresine 12 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Hakkari'de DEM Partlilere polis müdahale etti

Hakkari'de DEM Partili Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın görevden alınarak yerine kayyum atanmasına yönelik tepkiler sürüyor. Bulvar caddesi üzerinde yürüyüşe geçen DEM Parti milletvekili ve vatandaşlara, polis plastik mermi ile müdahale etti.

Özgür Özel: Normalleşme dönemini okuyan okur, okumayana bu millet genel seçimlerde okutur

Özgür Özel, "Eğer, millet sesini duymayana duyurur, kendini görmeyene gösterir, önümüzdeki demokratikleşme, normalleşme ve mağdura sahip çıkma, emeklinin yüzünü güldürme, asgari ücretliye sahip çıkma dönemini okuyan okur, okumayana bu millet okumadığı mektubu genel seçimlerde okutur" dedi.

AYM Merkez Bankası Başkanı'nın Cumhurbaşkanı tarafından atanması kararını iptal etti

Anayasa Mahkemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Merkez Bankası başkanını süresinden önce değiştirme yetkisini iptal etti.

Kayseri'de eğitim uçağı düştü: İki pilot şehit oldu

Milli Savuna Bakanlığı, SF-260D tipi bir eğitim uçağının henüz belirlenemeyen bir sebeple düştüğünü bildirdi. Kaza kırıma uğrayan eğitim uçağındaki iki pilot şehit düştü.

Muhabir: Şevval Dalgıç