Trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 1 aya çıktı

İçişleri Bakanlığı’nca Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelikle, trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 15 günden 1 aya çıkarıldı.

İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu

2023’te 82 bin Suriyeli ülkelerine geri döndü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023’te 82 bin Suriyelinin gönüllü, güvenli ve onurlu geri dönüş kapsamında ülkelerine döndüğünü bildirdi.

Benzin ve motorine zam

Art arda gelen akaryakıt zamlarına bir yenisi daha eklendi. Motorinin litre satış fiyatına gece yarısı itibarıyla 1 lira 38 kuruşluk zam yapıldı. Benzine de 2 TL zam yolda.

Yolsuzluk Algısı Endeksi’nde Türkiye bir yılda 14 sıra geriledi

Türkiye 2018 yılından bu yana Yolsuzluk Algı Endeksi puanları ciddi ölçüde düşüş gösteren 12 ülke arasında yer aldı.

YSK’den ‘oy pusulası sıralamasında hile’ iddialarına ilişkin açıklama

Yüksek Seçim Kurulu, oy pusulası dezenformasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada, kura çekiminde basın mensuplarının salonun her yerinde konumlandığını, yayın akışının izlenmesi halinde durumun çok net bir şekilde görüleceğini açıkladı.

Bozdağ’a anayasa kitapçığını fırlatan Bankoğlu: Anayasayı göstermeye gittim ama dayanamadım fırlattım

TBMM Genel Kurulu’nda Can Atalay’ın vekilliğinin düşürülmesi kararını okuyan Bekir Bozdağ’a anayasa kitapçığını fırlatan CHP Milletvekili Aysu Bankoğlu, “Anayasayı göstermeye gittim ama dayanamadım fırlattım” dedi.

DEM Parti'den Başak Demirtaş'ın adaylık başvurusu hakkında açıklama

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, "Başak Hanım'ın yaptığı açıklama bizim açımızdan resmi başvuru niteliğindedir" dedi.

Santa Maria Kilisesi'ndeki saldırının şüphelisi yakalanmamak için traş olmuş

Başakşehir'de, kaldıkları eve düzenlenen operasyonda Tacikistan uyruklu A.K. ile yakalanan Rus uyruklu D.T'nin burada saç sakal tıraşı olduğu tespit edildi.

Kurum: İlk işini kuran 100 bin girişimci kadınımıza 'Size İBB'den 100 bin lira, işini geliştir' diyeceğiz

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum, kadınlara yönelik çalışmalarıyla ilgili, "İlk işini kuran 100 bin girişimci kadınımıza 'Size İBB'den 100 bin lira, işini geliştir.' diyeceğiz, 'Gözün arkada kalmasın, Murat evladın, Murat kardeşin, Büyükşehir yanında.' diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bloomberg HT'nin ocak ayı enflasyon beklentisi belli oldu

Bloomberg HT’nin piyasa aktörleriyle düzenlediği ankete göre; Ocak ayında yıllık enflasyon beklentisi yüzde 64,57 olarak kaydedildi.

Kaynak: Betül Vural