18 ülkenin kırmızı bültenle aradığı 25 kişi Türkiye'de yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 ilde düzenlenen "Kuyu-21" operasyonlarında, 18 ülke tarafından Interpol'ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajıyla aranan 25 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İstanbul'da taşınmanın maliyeti 9 asgari ücrete denk geliyor

Ev sahibi-kiracı anlaşmazlıkları, kentsel dönüşüm projeleri ve hayat şartlarındaki değişimler, İstanbul'da yaşayan birçok kişiyi ev taşımaya itiyor. Ortalama bir 3+1 daireye taşınmak isteyenlerin, depozito, ilk kira, emlakçı komisyonu, nakliye masrafları ve yeni evde yapılması gereken tadilat gibi kalemler için toplamda 9 asgari ücrete denk gelen bir bütçe ayırması gerekiyor.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Özgür Özel'e 'Dilruba' tepkisi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu ile fuar açılışına katılan Özgür Özel'e tepki gösterdi. Yaşananları ‘şuursuzluk’ olarak değerlendiren Özel, "Protokolde ağırlanması, alkışlanması ve üstüne taltif edilmesi kabul edilemez" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 30 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 30 Ağustos 2024

Esenyurt'ta 33 katlı binada çıkan yangında mahsur kalanların tahliye çalışması tamamlandı

Esenyurt'ta 33 katlı binada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Fenerbahçe'ye transfer olan Sofyan Amrabat'tan Galatasaray cevabı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat, imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'Yeşil' maskesi takan Sakaryaspor taraftarları gözaltına alındı

Amedspor maçına 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın maskeleriyle giden 11 Sakaryaspor taraftarı gözaltına alındı.

MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap'ın vurulduğu anın görüntüleri ortaya çıktı

Rize'de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap'ın vurulduğu anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Bahçelievler'deki birbiriyle bağlantılı iki silahlı saldırıya ilişkin 10 şüpheli yakalandı

Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde bekleyenlere yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı ile Mahmutbey Caddesi'nde bir kişinin öldüğü saldırının birbiriyle bağlantısı tespit edildi, olaylara ilişkin 10 şüpheli gözaltına alındı.

Adana'da inşaatın çatısından düşen işçi hayatını kaybetti Adana'da inşaatın çatısından düşen işçi hayatını kaybetti

Erdoğan: Türkiye'nin Suriye'de, Irak'ta, Katar'da ne işi var demek bir akıl tutulmasıdır

Türkiye’nin dış politikasını eleştirenlere tepki gösteren Erdoğan, “4 asır yönetimimiz altında olan Filistin'le ilgilenmemizi eleştirenler art niyetli değilse cahildirler. Türkiye'nin Suriye'de, Irak'ta, Katar'da ne işi var demek ufuksuzluktan tam anlamıyla bir akıl tutulmasıdır” dedi.

Kayıp Narin’in soruşturmasında yeni gelişme: DNA örnekleri eşleşti

21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran'ın amcası S.G. gözaltına alındı. S.G.'nin otomobilinde yapılan incelemede Narin Güran'ın DNA'sı tespit edildi.

Muhabir: Deniz Dalgıç