İzmir'de doğal gaz patlaması: 4 ölü

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir binanın zemin katında doğal gaz patlaması meydanı geldi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, 4 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Olayda 20'den fazla kişi yaralandı.

Babacan’dan 'normalleşme' eleştirisi: Sonuç koca bir hiç

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Ülkemizi yöneten, hükümetin tepesindeki isim, muhalefet lideriyle selamlaşmayı, ‘yumuşama’ sayıyor. Muhalefet genel başkanıyla oturup memleket meselelerini konuşmasının adı da ‘normalleşme’ oluyor. Peki sonuç? Koca bir hiç. Sayın Erdoğan son grup konuşmasıyla 90 gün bile sürmeyen bu süreci de bitirmeye niyetli olduğunu açıkça ortaya koydu” dedi.

Erdoğan’ın yoğun diplomasi trafiği: Temmuz’da Kazakistan, Azerbaycan ve ABD’ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Temmuz ayında yoğun bir diplomasi trafiği var.

Özgür Özel’in kardeşinden CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’a zam tepkisi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kardeşi Barış Özel, İzmir'de yapılan yüzde 45'lik su zammına tepki gösterdi. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a seslenen Özel, “İzmir’de suya indirim sözü seçim vaadi olarak verilmişken, seçim sonrası elektrik zammından bile yüksek zam yapılıyor. Türkiye’nin en pahalı suyuna katmerli zam resmen. Böyle mi yöneteceksiniz İzmir’i?" diye sordu.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, LGS sınavında tam puan alan öğrencilerle bir araya geldi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, LGS sınavında tam puan alan öğrencilerle bir araya geldi

10 Ekim Gar Katliamı davasında yarın karar günü

10 Ekim Gar Katliamı davasının karar duruşması yarın Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Bakan Yumaklı: İzmir ve Balıkesir'deki orman yangınları kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir Selçuk, Menderes ve Balıkesir Susurluk'taki orman yangınlarının kontrol altına alındığını söyledi. Bakan Yumaklı, Çeşme’deki orman yangının sigara izmaritinden meydana geldiğini açıkladı.

'10 Manşette Bugün' | 29 Haziran 2024 '10 Manşette Bugün' | 29 Haziran 2024

Sinan Ateş cinayeti davası yarın başlıyor

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin açılan davanın ilk duruşması yarın Sincan Cezaevi’nde başlayacak.

Gözaltına alınan CHP'li Kula Belediye Başkanı adliyeye sevk edildi

Makam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, adliyeye sevk edildi.

Haziran ayı enflasyonu çarşamba günü açıklanacak: Beklentiler ne yönde?

Haziran ayına ilişkin enflasyon rakamları 3 Temmuz Çarşamba günü açıklanacak. Ekonomistler ne bekliyor? İşte yanıtı...

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul Valiliği, bazı grupların sosyal medyadan yapılan duyurularla bugün Taksim ve İstiklal Caddesi bölgesinde izinsiz protesto yürüyüşü ve basın açıklaması çağrısına karşılık bazı tedbirler alındığını bildirdi.

Muhabir: Deniz Dalgıç