Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri belli oldu!

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne Türkiye’yi temsil edecek olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu.

Jandarma Genel Komutanlığından Tayfun Kahraman'a 'eziyet' iddiasına yalanlama

Jandarma Genel Komutanlığı, Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman'ın sağlık kontrolüne götürülerken kelepçesinin 6 buçuk saat boyunca sıkılı kaldığı iddialarını yalanladı.

Özgür Özel'den Ali Yerlikaya'ya protokol tepkisi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya Dumlupınar'da yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya tepki gösterdi. Özel, "Neymiş orada oturacakmış. Oturun Ali Bey oturun, bu sene oturun, Allah nasip ederse seneye de oturun. Sonra yerinizde yeller eser" dedi.

Tayfun Kahraman'a kelepçeli işkenceye adli ve idari soruşturma

Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman'ın MS hastalığı nedeniyle rutin sağlık kontrolüne götürülürken işkenceye maruz kaldığı iddiasının ardından konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

AK Parti’den haftalık çalışma saatlerinin düşürülmesiyle ilgili açıklama

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, gündemde olan haftalık çalışma saatlerinin düşürülmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

'10 Manşette Bugün' | 29 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 29 Ağustos 2024

Narin'i arama çalışmalarında 10'uncu gün; gözaltında bulunan abisi serbest bırakıldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kayıp Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve götürüldüğü İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemede kolundaki ısırık izinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilemeyen ağabeyi E.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi

Sokak röportajı nedeniyle tutuklu bulunan Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 ilin valisi görevden alındı, 16 ile yeni vali atandı Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 ilin valisi görevden alındı, 16 ile yeni vali atandı

Tayfun Kahraman'a hastanede eziyet: Talimatı kim verdi?

Meriç Kahraman, Gezi Davası'nda tutuklanan eşi Tayfun Kahraman'ın MS nedeniyle kontrol için götürüldüğü hastanede kolluk güçlerinin eziyetine maruz kaldığını duyurdu, "Talimatı kim verdi" diye sordu.

Ekonomistlerin ağustos ayı enflasyon beklentisi belli oldu

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, ağustos ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 2,64 arttığını tahmin ediyor.

Küçükçekmece’deki metrobüs kazasına ilişkin gözaltı sayısı 10'a yükseldi

Küçükçekmece’deki metrobüs kazasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yol bakım çalışmasında görevli; metrobüs komuta amiri, bölge şefi, proje müdürü, şantiye şefi, müdür ve müdür yardımcısı olmak üzere 6 kişi daha gözaltına alındı.

Muhabir: Şevval Dalgıç