9'uncu Yargı Paketi Meclis'e sunuldu

Kamuoyunda 9. Yargı Paketi olarak bilinen Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

ENAG haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

ENAG haziran ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Haziran ayında yüzde 4,27 artarken E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise yüzde 113,08 oldu.

Astana görüşmesi: Erdoğan, Putin'i Türkiye'ye davet etti

Astana Zirvesi'nde Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i Türkiye'ye davet etti.

Türkiye Uzay Ajansından ülkenin çeşitli yerlerinde izlenen meteora ilişkin bilgilendirici paylaşım Türkiye Uzay Ajansından ülkenin çeşitli yerlerinde izlenen meteora ilişkin bilgilendirici paylaşım

1 Mayıs davasındaki tüm tutuklular serbest bırakıldı

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen ve haklarında 15.5'ar yıla kadar hapis cezası istenen 12 kişi serbest bırakıldı.

Almanya İçişleri Bakanı'ndan 'bozkurt selamı' açıklaması

Almanya İçişleri Bakanı Faeser, Melih Demiral'ın gol sevinci sırasında yaptığı 'bozkurt' işaretine ilişkin açıklama yaptı.

UEFA'dan Merih Demiral'a soruşturma

UEFA, Avusturya maçındaki gol sevinci nedeniyle Merih Demiral ile ilgili soruşturma başlattı.

Enflasyon rakamları açıklandı: Zamlı memur maaşları ne kadar oldu?

TÜİK’in haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte gözler zamlı memur maaşlarına çevrildi. Peki zamlı memur maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar..

Memur ve emeklilerin zam oranı belli oldu

TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı enflasyon verilerinin ardından memur ve emeklinin zam oranı belli oldu.

TÜİK Haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon Haziran’da aylık bazda yüzde 1,64, yıllık bazda yüzde 71,60 oldu.

Temmuz ayı kira artış oranı belli oldu

Haziran ayı enflasyon verileri üzerinden yapılan hesaplamaya göre Haziran ayında konutlarda ve işyerleri kiralarında uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde 65,07 olarak gerçekleşti.

Muhabir: Şevval Dalgıç