Astronot Gezeravcı'nın dönüşü ertelendi

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da bulunduğu Dragon Uzay Aracı ve Axiom-3 (Ax-3) ekibinin Dünya'ya dönüşü, Florida kıyısında hava durumunun uygun olmaması nedeniyle 5 Şubat'a ertelendi.

Beşiktaş-Trabzonspor rekabetinde kozlar 138. kez paylaşılacak

1973'te Trabzonspor'un galibiyetiyle başlayan 51 yıllık rekabette geride kalan 137 resmi müsabakanın 54'ünü Beşiktaş, 48'ini Karadeniz ekibi kazandı.

'10 Manşette Bugün' | 2 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 2 Şubat 2024

Emeklilere ek zam farkının ödeneceği tarih belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "SSK emeklilerimiz için 6 Şubat'ta, Bağkur emeklilerimiz için 7 Şubat'ta fark ödemelerini gerçekleştireceğiz" dedi.

Fenerbahçe'nin toplam borcu belli oldu

Fenerbahçe Kulübünün 31 Ağustos 2023 itibarıyla borcunun 11 milyar 466 milyon lira olduğu açıklandı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan Hakkari uyarısı: Bölge 7 büyüklüğündeki depreme gebe

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Hakkari depremine ilişkin yaptığı açıklamada, fay hattındaki gerilmeye dikkat çekti. Ercan "Bölge gelecekte 7 büyüklüğünde depreme gebedir" dedi.

Irak: ABD'nin Haşdi Şabi saldırısı bölgedeki güvenliği uçurumun eşiğine getirecek

Irak hükümeti, ABD'nin Enbar'daki Haşdi Şabi saldırısının ülke ve bölgedeki güvenliği "uçurumun eşiğine getireceği" ve gerekli istikrarın sağlanmasına yönelik çabalarla da çeliştiğini belirtti.

İYİ Parti'de iki isim daha istifa etti

İYİ Parti lideri Akşener'in 81 ilde seçimlere hür ve müstakil girme kararının ardından partide yaprak dökümü devam ediyor. İYİ Parti’den istifa eden bağımsız İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından video paylaşarak, iki ismin İstanbul İttifakından yana tavır koyarak istifa ettiğini duyurdu.

Nasrallah: İsrail’in asıl hedefi 4 bin kişiyi öldürmekti Nasrallah: İsrail’in asıl hedefi 4 bin kişiyi öldürmekti

Gazze'deki can kaybı 27 bin 238'e çıktı

İsrail'in, halkı zorla aç ve susuz bıraktığı Gazze Şeridi’ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısı son 24 saatte 107 artarak 27 bin 238’e ulaştı.

Özel, Manisa adaylarını tanıttı: Bu ittifakı Ankara'da kuralım çok isterdim ama olmadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa CHP Aday Tanıtım Toplantısında konuştu. CHP'den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Ferdi Zeyrek oldu. Özel, AK Parti’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şeriatı savunduğu ifadelerine de, "Şeriat dediğin kurallar ‘pozitif hukukun yerinde olsun’ dersen iyi düşün, hırsızlığın cezasının ne olduğunu biliyorsun, uygulanırsa bir tane parmağın, elin, dilin kalmaz senin, dilin" şeklinde yanıt verdi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul, Ankara ve İzmir’deki ittifak kararını açıkladı

Genel seçimlerde Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı alan Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir’de aday çıkaracaklarını duyurdu.  AK Parti ile yürüttükleri ittifak görüşmelerinin ilerleme kaydetmediğini söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti’nin mutabakatın gereğini yerine getirmediğini belirtti. 

Editör: Halide Tonga