Bahçeli'den 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' yeminine tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "TSK'yı maksatlı biçimde hastalıklı ve hasmane tartışmaların içine çekme gayreti vahim bir hatadır, bundan kazanç umanlar sukutuhayale uğrayacaklardır" açıklamasında bulundu.

Interpol tarafından dolandırıcılık suçundan kırmızı bültenle aranan şüpheli Bodrum'da yakalandı Interpol tarafından dolandırıcılık suçundan kırmızı bültenle aranan şüpheli Bodrum'da yakalandı

ENAG ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

ENAG ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre; enflasyon ağustos ayında yüzde 3,47 arttı. E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise yüzde 90,35 olarak gerçekleşti.

TÜİK enflasyonu açıkladı: En çok hangi sektör ve üründe fiyat artışı yaşandı?

Tüketici fiyatları bazında ağustosta en fazla fiyat artışı yüzde 43,20 ile üniversite eğitiminde, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 13,54 ile taze meyvelerde görüldü.

Kılıçlı yemini okutan Teğmen Ebru Eroğlu’ndan ilk açıklama

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninin ardından kılıçlarını kaldırıp "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganını atan ve ardından yemin metnini okuyan Teğmen Ebru Eroğlu, yaptığından pişman olmadığını söyledi.

Özgür Özel’den seçim açıklaması: Erdoğan’ın aday olmasını istiyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan’ın seçimlerde aday olmasını istediklerini açıkladı. Özel, “Meclis 360 milletvekili ile seçimleri yenilerse Erdoğan'ın son bir kez aday olma hakkı var. Erdoğan'ın aday olmasını ve onu yenerek bu sürecin tamamlanmasını sağlıklı görüyorum” dedi.

'10 Manşette Bugün' | 2 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 2 Eylül 2024

Adalet Bakanı Tunç'tan Narin'in amcasının tutuklanmasına ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kayıp çocuk Narin Güran’ın amcası Salim Güran'ın tutuklanmasıyla ilgili, "Tutuklama kararı tedbirdi. Soruşturma devam ediyor" dedi.

Ayhan Bora Kaplan davasında tahliye kararı!

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü ile bağlantılı gizli tanık davasında ara karar çıktı. Davada yargılanan polisler için tahliye kararı verildi.

Kremlin: Erdoğan BRICS zirvesine katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'daki BRICS zirvesine katılmayı kabul etti.

Dilruba Kayserilioğlu'na 7,5 ay hapis cezası

İzmir’de sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu’na 7,5 ay hapis cezası verildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Özgür Özel'in erken seçim açıklamasına yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına da değinen Çelik, CHP lideri Özgür Özel’in 'Kasım 2025’te erken seçim' açıklamasına 'Erken seçim yok' yanıtını verdi.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş