Çorlu tren kazası davası bir kez daha ertelendi

Karar çıkması beklenen Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen tren faciasına ilişkin davanın bir sonraki duruşması 25 Nisan’da görülecek.

TÜRK-İŞ'e göre açlık sınırı asgari ücret seviyesine geldi

TÜRK-İŞ, şubat ayında 4 kişilik aile için açlık sınırını 16 bin 257 lira, yoksulluk sınırını 52 bin 954 lira olarak hesapladı.

ABD’nin F16’lar için gönderdiği 'Taslak Teklif ve Kabul Mektupları' Türkiye’ye ulaştı

Milli Savunma Bakanlığı basın bilgilendirme toplantısında ABD’den F16 alımı konusunda ve Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısına ilişkin açıklamada bulundu.

Erdoğan kapıyı kapatmıştı: Bahçeli'den emekliler için dikkat çeken açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hayat pahalılığı kaderimiz değildir, bitecektir. Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli iyileştirmeler cömertçe yapılacaktır" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 28 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 28 Şubat 2024

TZOB Başkanı Bayraktar'dan buğday ve arpada rekolte tahmini TZOB Başkanı Bayraktar'dan buğday ve arpada rekolte tahmini

Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan ‘Hayata Dönüş Operasyonu’ davasında ifade verdi

Bayrampaşa Cezaevi'nde, 12 kişinin hayatını kaybettiği 19 Aralık 2000'de düzenlenen ‘Hayata Dönüş Operasyonu’nda görev sınırlarını aştıkları gerekçesiyle dönemin jandarma görevlisi 194 sanığın yargılandığı davada dönemin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan tanık olarak dinlendi.

Merkez Bankası rezervleri geriledi

Seçim öncesinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) rezervlerinde düşüş gerileme devam ediyor. Kur artışını frenlemek amacıyla piyasaya döviz satan TCMB'nin rezervi önceki hafta brütte 2,5 milyar dolar, nette 6,1 milyar dolar düştü.

Babacan'dan Murat Kurum'a 'Çiller' göndermesi: 90’ların karanlık siyasetçilerini ekranlardan uzak tutun

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 29 Şubat Perşembe günü Antalya’da basın toplantısı düzenledi. Babacan, "90’ların karanlık siyasetçilerini ekranlardan uzak tutun" dedi.

Erdoğan: Türkiye ekonomisi çok önemli bir başarıya imza attı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde konuştu. Erdoğan, "Türkiye ekonomisi geçen yıl depreme ve diğer olumsuzluklara rağmen yüzde 4,5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attı" dedi.

Reuters: Erdoğan yönetimi, Anayasa Mahkemesi'ni frenlemenin yolunu arıyor

Reuters, Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay'ın serbest bırakılması yönündeki kararlarının ardından iktidarın bu alanda yeni düzenlemeler yapma planı olduğunu açıkladı.

Futbol maçlarının yayın ihalesi iptal edildi

TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devrine ilişkin ihalenin 29.02.2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmişti ama ihale iptal edildi.

Muhabir: Sümeyye Aksu