Beyaz Saray: Moskova'daki saldırılardan önce Rusya'yı birden fazla kez yazılı olarak uyardık

Beyaz Saray, Moskova’da 140’tan fazla kişinin öldüğü saldırıya ilişkin Rusya’yı yazılı olarak birden fazla kez uyardığını açıkladı. Saldırının Ukrayna ile bağlantılı olduğu yönündeki Kremlin iddialarını “saçmalık ve propaganda” olarak niteledi.

Karabük Üniversitesi ile ilgili 'nefret' söylemlerine soruşturma: 3 kişi hakkında yakalama kararı

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında 3 kişi hakkında yakalama kararı çıkardı.

'10 Manşette Bugün' | 28 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 28 Mart 2024

Şimşek: Dünya Bankası'ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomi yol haritasına duyulan güvenle dış kaynak akışının bu yıl da devam ettiğini belirterek, "Dünya Bankası ile yürüttüğümüz verimli işbirliği kapsamında 3 ayrı proje finansmanı için 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik." dedi.

Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Belgelerdeki imza sahte çıktı

‘Fatih Terim Fonu’ davasında yargılanan Denizbank Florya Şube Müdürü Seçil Erzan’ın yardımcısı Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın ATK incelemesi yapıldı.

Cüneyt Özdemir: Hollanda maçı bitmeyebilir Cüneyt Özdemir: Hollanda maçı bitmeyebilir

AK Partili Yavuz: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Şimdi yeni bir yarış başlıyor. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız. Sandık başında görevlilerimiz var. İlk sayım büyükşehir sayımlarıyla başlıyor. Daha sandık sonuçlarına bağlanmadan bizim arkadaşlarımız not alıyor ve Sonuç Alım Sistemi'ne (SAS) giriyor. 1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiğini sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP’li Çelik sandık güvenliğini ve veri akışı planlamalarını anlattı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, yerel seçim için saha izlenimlerini, sandık güvenliği ve veri akışı noktasındaki çalışmalarını anlattı.

Mansur Yavaş, oy oranını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 60'lara varan bir oyla seçileceğini belirterek, belediye meclisinde de çoğunluğu almanın önemine dikkati çekti.

YSK Başkanı Yener: İftar vaktinde oy sayımı devam edecek

YSK Başkanı Ahmet Yener, iftar vaktindeki oy sayım çalışmalarına ilişkin, "Biz inanıyoruz ki tüm siyasi partilerimiz sandık görevlilerinin bu konudaki ihtiyaçlarını gidereceklerdir. Aynı zamanda da oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir” dedi.

RTÜK: Bu geceden itibaren siyasi reklamlar yasaklanacak

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yerel seçimler sebebiyle bu geceden itibaren seçim gününe kadar siyasi reklamların yasaklanacağını belirtti.

Diyarbakırlı Ramazan Hoca'yı öldüren kişiye istenen ceza belli oldu

Fatih'te sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin'in çay ocağında bıçaklanarak öldürüldüğü soruşturma tamamlandı. Savcılık, Erkan B. hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Muhabir: Deniz Dalgıç