Müsavat Dervişoğlu'nun genel başkan seçildiği İYİ Parti'de yeni GİK belirlendi

İYİ Parti'nin 5. Olağan Kurultayında, 50 üyeden oluşan Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi. Yeni GİK'te Başkanlık Divanı'ndan Oktay Vural, Ayfer Yılmaz, Buğra Kavuncu, Sedat Aksakallı ve Tolga Akalın yer almazken, Hakan Şeref Olgun, Ayyüce Türkeş Taş, Kürşad Zorlu ve Ünzile Yüksel listeye giren isimler oldu.

Fahiş fiyat artışları için düğmeye basıldı: Yasa teklifi hazırlanıyor

Hükümetin fahiş fiyat uygulayanlara verilecek cezaları artırmayı amaçlayan bir yasa teklifi hazırladığı belirtiliyor.

'10 Manşette Bugün' | 27 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 27 Nisan 2024

Sinan Ateş cinayetini suikast çetesine rapor eden fotoğraf ortaya çıktı

Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada, tetikçi Eray Özyağcı’yı olay yerine getiren ve buradan kaçıran motokurye Vedat Balkaya’nın, cinayetten yaklaşık 1.5 saat sonra “görev tamam” pozu verdiğini ortaya koyan fotoğrafı ortaya çıktı.

Meclis’te yeni anayasa için ilk görüşmeler başlıyor

Tempolu bir haftaya başlayacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yeni anayasa için ilk görüşmeler başlayacak.

DEM Parti’den yeni anayasa açıklaması

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Biz DEM Parti olarak anayasa tartışmalarını toplumla birlikte yapmak üzere hazırlıklarımıza başladık. Siyasi partileri aşan en geniş mutabakatı hedefleyen anayasa tartışmaları hedeflemeliyiz” dedi.

Korhan Berzeg’in kafatası ile ayak kemikleri aranıyor: Alan taraması 5'inci günde 2 ayrı noktadan başlatıldı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kesin ölüm nedeni, adli tıptaki incelemenin ardından belli olacak.

Özgür Özel: Kaybede kaybede kazanmayı öğrendik

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Rakibe saygı duymak erdemdir. Rakibini tanımayan, rakibini yenemez. O yüzden biz centilmenlikten, iyi niyetten asla ve asla taviz vermeden, yenile yenile kazanmayı öğrendik. Kaybede kaybede kazanmayı öğrendik" dedi.

Mehmet Şimşek’in imzasıyla yürürlüğe girdi: İşte yeni zam ve ücretler Mehmet Şimşek’in imzasıyla yürürlüğe girdi: İşte yeni zam ve ücretler

Ankara'da etkili olan sağanak ve doluda yollar göle döndü

Meteoroloji'nin sarı kodlu uyarısının ardından Ankara'da sağanak ve dolu etkili oldu. Kuvvetli yağış nedeniyle hayat olumsuz etkilendi.

Eskişehir'de Filistin eylemi düzenlendi

Filistin ile Dayanışma Platformu Eskişehir’de eylem düzenledi. Platform Sözcüsü Nurettin Aldemir, “Artık çok daha net biliyoruz ki devlet kurumları İsrail ile halen yapmaya devam ediyorlar. Göstermelik kısıtlamalarınız gerçekleri gizlemeye yetmiyor” dedi.

Türkiye, gaz tedarikini ‘çeşitlendirmek’ için ExxonMobil ile görüşüyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, tek ortağa daha az bağımlı olunması için yeni bir portföy oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Muhabir: Selim Ercan