Türk-İş kasım ayı açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı

Türk-İş'in açıkladığı verilere göre; kasım ayında açlık sınırı 14 bin 25 lira, yoksulluk sınırı ise 45 bin 686 lira oldu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: Gazetecilerin MHP'li yöneticiler tarafından tehdit edilmesi suçtur Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: Gazetecilerin MHP'li yöneticiler tarafından tehdit edilmesi suçtur

Bahçeli’den ‘Fatih Terim Fonu’ açıklaması: Fon ve finans oyunları milletimizde haklı bir öfkeye neden olmaktadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Fatih Terim Fonu' ve Dilan Polat hakkında, "Daha çok faiz geliri elde etmek için tertip edilmiş fon ve finans oyunları, doymayan kursaklarının tahrikiyle milyon dolarlarını bu fonlara bağlayan tanınmış simalar, bunlara çanak tutan sahtekar bankacılar, kurulan saadet zincirleri, saçlarına dolardan bukleler yapan şaibeli soytarılar gerçekten de milletimizde haklı bir öfkeye neden olmaktadır" dedi.

Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu, 'Fatih Terim Fonu' hakkında soruşturma başlattı

Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, Bankacı Seçil Erzan'ın birçok ünlü ismi ve futbolcuyu dahil ederek dolandırdığı 'Fatih Terim Fonu' hakkında soruşturma başlattı.

Mahkeme satışta usulsüzlük tespit etti: Gökçek evini Ankara Büyükşehir Belediyesine teslim edecek

ABB Eski Başkanı Melih Gökçek’in daha önce Belediye lojmanı olan Dikmen’deki konutları kanuna aykırı bir şekilde eşi Nevin Gökçek ve avukatları Fatih Atalay ve Salih Çelen adına satın almasına karşı Mansur Yavaş dava açmıştı. Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, satın alma işleminin usulsüz olduğuna ve Gökçek’in halen konut ve ofis olarak kullandığı taşınmazların Ankara Büyükşehir Belediyesi adına tesciline karar verdi. Gökçek, hukuksuz bir biçimde ikamet ettiği evden tahliye edilecek.

Sosyal medya fenomenleri Özlem Öz ve Tayyar Öz hakkında soruşturma başlatıldı

Dilan-Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarından tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği diğer fenomen çiftlerden Özlem Öz ve Doktor Tayyar Öz hakkında soruşturma başlatıldı.

Özgür Özel: Tüm siyasi partileri güç birliğine davet ediyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tüm siyasi partilere yerel seçimler için ittifak çağrısında bulundu. Özel, “İstanbul'da, İstanbul İttifakı'yla, Ankara'da dürüst insanlar Başkent'i yönetsin diye destek aldık ve kazandık. Tüm siyasi partileri güç birliğine davet ediyoruz” dedi.

Bakırhan: En düşük asgari ücret 25 bin lira olmalı

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "En düşük asgari ücret 25 bin lira olmalı. Asgari ücret yoksulluk sınırına göre her ay düzenli güncellenmeli." dedi.

THY, 56 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı kalkışlı/varışlı 56 seferini, İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti.

Denizbank'tan Seçil Erzan açıklaması: Olaylar yaklaşık bir yıl öncesine kadar gittiği halde kimse şikayetçi olmadı

Denizbank, ünlü futbolcuların mağdur olduğu dolandırıcılık davasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Dilan Polat'ın 'şampiyonlar ligi' masasındaki herkese soruşturma açıldı ve yurtdışı yasağı getirildi

Dilan-Engin Polat soruşturmasının genişletilmesi sonucunda Dilan Polat'ın 'şampiyonlar ligi' diye paylaştığı masadaki herkese soruşturma başlatıldığı ve 12 isme yurtdışı yasağı getirildiği öğrenildi.

Editör: Selim Ercan