Sağlık Bakanı Koca’dan istifa iddialarına yanıt

İstifa ettiği iddialarına yanıt veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Esad ile normalleşme açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye ve Türkiye arasında tekrar diplomatik ilişkiler kurulur mu?" sorusuna, "Kurulmaması için hiçbir sebep yok. Suriye ile bu ilişkileri geliştirmekte nasıl birlikteysek, yine aynı şekilde birlikte hareket ederiz. Nasıl ki biz Suriye ile ilişkilerimizi geçmişte çok canlı tuttuysak Sayın Esad ile biz görüşmeleri yaptık. Yarın olmaz diye bir şey mümkün değil, yine olur” yanıtını verdi.

Meral Akşener'in 'Kızım' dediği Sevin Çağlayan İYİ Parti'den istifa etti

Meral Akşener'in "Çok çalışkan kızım benim" dediği İYİ Parti'nin kurucularından Sevin Çağlayan istifa etti.

Dış ticarette mayısta 6,5 milyar dolarlık açık

Mayıs ayında dış ticaret açığı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 48,0 azalarak 12 milyar 495 milyon dolardan, 6 milyar 502 milyon dolara geriledi.

Benzin ve motorine 3 günde ikinci zam!

Cumartesi gününden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde benzin ve motorin grubunda 13 kuruş fiyat artışı meydana geldi.

'10 Manşette Bugün' | 27 Haziran 2024 '10 Manşette Bugün' | 27 Haziran 2024

MHP'li Yalçın: Özgür Özel yanlış yolda olduğunu kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösteren MHP’li Semih Yalçın, “ Özel yanlış yolda olduğunu, vakti gelip partisindeki gizli ve açık muarızları tarafından kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak" dedi.

İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakası: Şüphelinin banka şubesindeki odasında ve döviz bürosunda arama

Denizbank'ın İzmir Bornova şubesinde müdür Hatice Ö.'nün yüksek faiz vaadiyle piyasadan 300 milyon TL topladığı ileri sürülmüştü. Polis bugün şubede arama başlattı. İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakası: Şüphelinin banka şubesindeki odasında ve döviz bürosunda arama

Bakan Tunç: UEFA'nın başlattığı soruşturma asla kabul edilemez Bakan Tunç: UEFA'nın başlattığı soruşturma asla kabul edilemez

Elektriğe yüzde 38 zam: 1 Temmuz'dan itibaren geçerli

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, elektriğe yüzde 38 zam geldiğini duyurdu.

Bakan Şimşek duyurdu: Türkiye gri listeden çıkarıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Türkiye'nin, kara paranın aklanmasının önlenmesine yönelik FATF gri listesinden çıkış haberini resmi açıklama öncesi “Başardık” mesajıyla paylaştı.

Ali Erbaş Audi A8'ini iade etmemiş, cami garajına çekmiş

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kamuoyunda tartışmalara neden olan Audi A8'ini iade etmediği, cami garajına çektiği iddia edildi.

Muhabir: Şevval Dalgıç