Özgür Özel yarın Dilbura’yı ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu’nu yarın ziyaret edecek.

Selvi: Erdoğan Esad görüşmesinde iki formül üzerinde duruluyor

Gazeteci Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad görüşmesinde iki formül üzerinde durulduğunu belirtti. Selvi,  “Ya önce bakan yardımcıları, ardından bakanlar ve en sonunda Erdoğan ile Esed görüşür.  Ya da piramit tam tersine çevrilir. Erdoğan ile Esed görüşür. Onların talimatına göre iki ülke arasında mekanizmalar oluşturulur. Bunu da ancak Putin sağlayabilir” dedi.

Trendyol Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı

Trendyol Süper Lig'de oynanacak olan 4. hafta mücadelelerini yönetecek hakemler belli oldu.

Galatasaray'da olağanüstü toplantı kararı: Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce istifa etti

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'da yönetim saat 18.00'de olağanüstü toplanacak.

İstanbul'da sağanak: Evleri ve alt geçitleri su bastı, ağaçlar otomobilin üzerine devrildi

İstanbul'da 11 sıralarında etkisini gösteren yağışlar bazı semtlerde göllenmelere neden oldu. Tramvay ve teleferik seferleri aksadı. Yağışların saat 15.00'e kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Hizbullah: Çağrı cihazlarının patlatılması sonucu biri çocuk, 3 kişi öldü Hizbullah: Çağrı cihazlarının patlatılması sonucu biri çocuk, 3 kişi öldü

'10 Manşette Bugün' | 27 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 27 Ağustos 2024

Türkiye'nin 2023 vergi rekortmenleri belli oldu

Türkiye'nin 2023 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olurken, ikinci sırada Haluk Bayraktar, üçüncü sırada Mustafa Rahmi Koç yer aldı.

Kayıp Narin olayında gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmalarının 8’inci gününde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda gözaltına alınan 1 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul'da taksi sayısına düzenleme

Hükümet İstanbul'da taksi sayısını yüzde 73 artırmaya hazırlanıyor. Yeni düzenlemeyle taksi sayısının 31 bin 815’e çıkartılması hedefleniyor.

Senem Kıvrık'ı öldüren katilin internet aramaları ortaya çıktı

Muğla Menteşe ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Senem Kıvrık'ı (40), sokak ortasında karnından bıçaklayarak öldürdükten sonra ormanda yakalanıp, tutuklanan Muhittin Kıvrık'ın (43), savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Savcının, 'Eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım?' 'Barodan avukat nasıl bulunur?' şeklinde internetten neden arama yaptığını sorduğu Kıvrık, "Her vatandaş bunları aratabilir" dedi.

Emeklilik sistemi değişiyor: İşte sosyal güvenlik reformunun detayları

Bir süredir gündemde olan 'emeklilik reformu' yeni yasama döneminde ele alınacak. Sosyal güvenlikte nasıl bir reform düşünülüyor? İşte detaylar...

Muhabir: Şevval Dalgıç