Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Fenerbahçe mucize bir şekilde şampiyon olacak' sözleriyle gündeme gelen ve Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-1 yenerek şampiyon olmasının ardından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla ilgili Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlattı.

Bakan Yumaklı'dan sokak hayvanlarıyla ilgili 5 maddelik açıklama

Sokak hayvanlarının toplatılması ve uyutulmasıyla ilgili yasal düzenleme kamuoyunun tepkisini çekmişti. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Bilimsel verilere göre, başıboş köpeklerin çoğalmalarının kontrol altına alınabilmesi, bir sene içinde toplam sayının %70’inin kısırlaştırılması ile mümkündür. Ancak son 5 yılda ortalama 260 bin, bir yılda en fazla 350 bin köpek kısırlaştırılabilmiştir" dedi.

Bahçeli 'muhalif' medyayı hedef aldı: Hesaplaşacağız!

Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Halk TV, Now TV ve Sözcü TV'yi hedef aldı.

Pendik'te dört ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

İstanbul'un Pendik ilçesinde dört ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Birleşik Kamu İş açıkladı: Açlık sınırı 20 bine dayandı

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’nun araştırma sonuçlarına göre, açlık sınırı mayıs ayında 36 lira artarak 19 bin 926 liraya yükselirken, yoksulluk sınırı ise bin 148 lira artarak 59 bin 353 liraya çıktı. Yılın ilk beş aylık döneminde ise açlık sınırı 3 bin 443 lira, yoksulluk sınırı ise yüzde 12 bin 368 lira arttı.

'10 Manşette Bugün' | 26 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 26 Mayıs 2024

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredatı onayladı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının onay sürecinden geçen "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni onayladı.

Yakılarak öldürülen Afgan madencinin ailesinin 'uluslararası koruma başvurusu' reddedildi

Zonguldak'ta, çalıştığı kaçak maden ocağında iş kazasında hayatını kaybettikten sonra ‘olay ortaya çıkarsa ocak kapanır’ korkusuyla maden ocağı sahipleri tarafından yakılan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) geride kalan 3 çocuğu ve eşi Qamer Gül Meliki'nin (38) yaptığı ‘Uluslararası geçici koruma başvurusu’ Zonguldak İdare Mahkemesi tarafından reddedildi.

Mersinde 10 kişinin öldüğü kazada şoför gözaltına alındı

10 kişinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin yolcu otobüsünün şoförü Ali G. gözaltına alındı.

Urla'da anız yangını: Alevler, akaryakıt istasyonuna 200 metre kala kontrol altına alındı Urla'da anız yangını: Alevler, akaryakıt istasyonuna 200 metre kala kontrol altına alındı

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında, azmettirici iki şüphelinin PTS kayıtları ortaya çıktı

Sinan Ateş cinayetinde azmettirici olduğu iddia edilen eski Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ın ve Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı’nın kullandığı iddia edilen araçların PTS kayıtlarının incelendiği ortaya çıktı.

Refah Sınır Kapısı'nda İsrail-Mısır askerleri arasında çatışma

İsrail'le ilk barış anlaşması imzalayan Arap ülkesi olan Mısır'da Refah geriliminin tavan yapmasıyla sınır kapısında İsrail ile Mısır askerleri arasında silahlı çatışma çıktı. İsrail ordusu, 'olayın incelendiğini' bildirdi.

Muhabir: Şevval Dalgıç