Özgür Özel: Toplumun yarıya yakını erken seçim istiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Toplumun yarıya yakını erken seçim istiyor. Bence 5 yıl tamamlanmaz, 2.5 yılın tam ortasında bir erken seçim olur. İstiyor muyum? Vallahi gelecek hafta, gelecek ay olsun istiyorum” dedi.

Ekonomik güven endeksi yedi ayın en düşük seviyesinde!

Ekonomik güven endeksi, haziranda aylık bazda yüzde 2,5 azalarak 95,8 oldu.

Kılıçdaroğlu’ndan 'Özel'e karşı İmamoğlu'nu destekleyecek' iddiasına ilişkin açıklama

CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Genel başkanlık adayı olarak Özgür Özel'in karşısında Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceği' iddiasına ilişkin konuştu.

Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu: Yalnızca sağlık bakanı değil, sağlık sistemi de değişmelidir Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu: Yalnızca sağlık bakanı değil, sağlık sistemi de değişmelidir

Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un yakalanma anları ortaya çıktı

İstanbul Eyüpsultan’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci‘nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ile annesi yazar Eylem Tok‘un, 2 hafta önce ABD’de yakalandığı anların görüntüleri ortaya çıktı.

Koray Aydın İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti'nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

'10 Manşette Bugün' | 26 Haziran 2024 '10 Manşette Bugün' | 26 Haziran 2024

Merkez Bankası faizi üçüncü kez sabit tuttu

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, haziran ayında faizi yüzde 50’de sabit bıraktı.

MSB'den 3'üncü dünya savaşı açıklaması: Ordumuz her türlü senaryoya hazır

Milli Savunma Bakanlığı, haftalık bilgilendirme toplantısında terörle mücadeledeki gelişmeleri paylaşırken, son günlerde gündemde olan 3. Dünya Savaşı riski konusuna da değindi. Bakanlık yetkilileri, "3. Dünya Savaşı gibi bir felaketi kimse istemez, ancak ordumuz her türlü senaryoya karşı hazırdır" mesajı verdi.

Sıfır araçlarda '6 ay-6 bin kilometre' ve 'ilan kısıtlaması' uygulamaları 2025'e kadar uzatıldı

Ticaret Bakanlığı, otomotiv sektöründe spekülatif fiyat artışları ve stokçuluk faaliyetlerini engellemek için ikinci el araçlara yönelik hayata geçirilen "6 ay 6 bin kilometre" ve "ilan kısıtlaması" uygulamalarının 1 Ocak 2025'e kadar 6 ay süreyle yeniden uzatılmasına karar verdi.

9. Yargı Paketi yarın Meclis'e sunulacak

9. Yargı Paketi yarın Meclis'e sunulacak. 56 maddelik yeni yargı paketi ile yargılamanın hızlanması, casusluk faaliyetlerine verilen cezaların artırılması ve arabuluculuk sisteminin genişletilmesi öngörülüyor.

İzmir'de Seçil Erzan vakası; 200 milyon liralık vurgun iddiası

Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanın bulunduğu 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürüldü. Polis, hakkında gözaltı kararı çıkartılan Hatice Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.

Muhabir: Şevval Dalgıç