BM: Son 3 günde 30 bini aşkın kişi Lübnan'dan Suriye'ye geçti

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) Suriye Temsilcisi Gonzalo Vargas Llosa, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Lübnan'dan son 72 saatte 30 bini aşkın kişinin Suriye'ye geçtiğini bildirdi.

'Casperlar' çetesinden Yunus Emre Geçti açıklaması

'Casperlar' çetesi, polis kovalamacasında Şeyda Yılmaz'ı öldüren Yunus Emre Geçti hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "İnsan Hakları Mahkemesi'nde kötü muamele yapan polisleri şikayet edeceğimizi herkesin bilmesini isteriz” ifadeleri yer aldı.

İddia: Haftada 500'e kadar Türk vatandaşı Almanya'dan sınır dışı edilecek

Almanya'nın FAZ gazetesi, ilk etapta 200 Türkiye vatandaşının Türkiye'ye sınır dışı edileceğini, bu sayısının haftada 500'e kadar yükselebileceğini ileri sürdü.

Türkiye'den rüşvet almakla suçlanan New York belediye başkanına dava açıldı

New York Belediye Başkanı Eric Adams hakkında federal dava açıldı. İddianamede Eric Adams’ın Türk hükümet yetkilisinden rüşvet aldığı ifade ediliyor.

İkinci el araç satışında yeni dönem başladı: İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi

Otomobil satışlarını daha güvenli hale getirmek için geliştirilen Güvenli Ödeme Sistemi bugün başladı. Herkes için zorunlu olan sistemle, alışverişlerde nakit taşıma riski, sahte para kullanılması, satış bedelinin ödenmemesi gibi riskler ortadan kalkacak. İşte 10 soruda Güvenli Ödeme Sistemi….

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması kararı sonrası Karabulut ailesinden açıklama: 'Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştı Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması kararı sonrası Karabulut ailesinden açıklama: 'Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştı

'10 Manşette Bugün' | 26 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 26 Eylül 2024

AK Partili Güler: Yanlışları olanlar, yorulanlar için görev değişiklikleri olacak

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler,  “Yanlışları olan, yorulan arkadaşlarımız için görev değişiklikleri olacaktır" dedi.

Narin Güran cinayeti: Dere kenarında Nevzat Bahtiyar ile birlikte 2 kişi daha tespit edildi

Narin Güran cinayetinde önemli bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Narin’in cansız bedeninin dere yatağında gömüldüğü saatlerde sadece Nevzat Bahtiyar’ın olay yerinde olmadığı ortaya çıktı.  Sinyal baz bilgileri kayıtlarına göre 2 kişinin daha olay yerinde oldukları tespit edildi.

Tuncay Şanlı’dan saldırıya uğrayan Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında açıklama

Ümraniyespor Teknik Direktörü ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı, silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda bin 540 kişi öldü

İsrail'in hafta başından bu yana yoğun hava bombardımanına sahne olan Lübnan'da 8 Ekim 2023'ten bu yana İsrail saldırılarında bin 540 kişinin öldüğü açıklandı.

Erdoğan: Türkiye olarak BM'ye daimi üye olma gayreti içindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Türkiye olarak biz de daimi üye olmanın gayreti içindeyiz ama şu ana kadar aldığımız bir netice yok. Daimi üyelerin de bizleri daimi üye yapma gibi bir hesapları yok. 15 tane geçici üyenin zaten hiçbir, bu noktada, yapacağı bir iş söz konusu değil" dedi.

Muhabir: Şevval Dalgıç