Özgür Özel'den, Tuncay Özkan'ın 'züppe' kelimesiyle ilgili ilk açıklama

İstanbul İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tuncay Özkan'ın Erdoğan'a yönelik kullandığı 'züppe' kelimesiyle ilgili ilk kez konuştu. Özel, "Bizim karşımızda bizi, başka tartışmaların içine çekmek isteyenler var. Ortaya atılan tartışmalara istemeden katılanlara bir şey demiyorum ama bu kötü niyeti görmeyip de kötü niyetin bir parçası olmaya kalkanların bu salonla da, bu ülkenin hak ettiği CHP iktidarıyla kesişen bir yanı yoktur" dedi.

Mansur Yavaş'tan Gülbin Tosun ‘iddialarına’ ilk yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, NOW TV sunucusu Gülbin Tosun'un kendisini eleştirmesi nedeniyle ekrandan alındığı iddiasını yanıtladı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 ilin valisi görevden alındı, 16 ile yeni vali atandı Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 ilin valisi görevden alındı, 16 ile yeni vali atandı

Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, İETT otobüsünün üzerine devrildi

Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR'ın yanından geçen İETT otobüsünün üzerine doğru devrildi. Kazada yaralanan 6 kişi çevre hastanelerine sevk edildi.

Anagold Madencilik, İliç'te 440 işçiyi işten çıkaracak

Anagold Madencilik tarafından işletilen, İliç maden ocağında doğa katliamının ardından işçi kıyımı başladı. Anagold için çalışan taşeron şirket 440 işçiyi çıkartmak için bakanlığa başvurdu.

İzmir'de bir baba dört çocuğundan üçünü öldürdü

İzmir'de bir baba 4 çocuğundan 3'ünü öldürüp, kendini yaraladı. Kendisi ve bir çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

'10 Manşette Bugün' | 26 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 26 Ağustos 2024

Resmi Gazete’de yayımlandı: İkinci el araç satışına yeni düzenleme

Ticaret Bakanlığı’nın motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkındaki yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın kaçak villa eleştirilerine yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Boğazdaki kaçak villa para babalarına peşkeş çekildi” sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, “Sokağa çıkın, ‘Sayın Cumhurbaşkanı böyle dedi’ deyin, sokaktaki insanların yüzde 90’nı buna inanmaz. Tersini sorun inanırlar” dedi.

Bakanlıktan Polonez işçilerini işten çıkaran firmaya 2 milyon lira ceza

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İstanbul'da faaliyet gösteren Polonez fabrikasında sendikal örgütlenme çalışmalarına katıldıkları gerekçesiyle 145 işçiyi işten çıkaran işveren hakkında 2 milyon 9 bin 560 lira ceza kesildiğini bildirdi.

Bahçeli: CHP’nin Türk tarihine bakışı haçlı emellerinin bakışıyla aynıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada CHP ile DEM Partisi’ni hedef aldı. Bahçeli, “Bölücülük CHP’nin siyasetine iyice sinmiş ve sirayet etmiştir. DEM’lenen CHP’nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir. Cumhuru ve Cumhuriyet’i ayrıştırma partisine dönüşen CHP’nin Türk tarihine bakışı haçlı emellerinin bakışıyla neredeyse bire bir aynıdır” dedi.

Cemal Enginyurt tarih verdi: DEVA Partisi ile Demokrat Parti Meclis’te ortak grup kuruyor

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, DEVA Partisi ile TBMM’de ortak grup kuracaklarını açıkladı. Yaklaşık 25 milletvekili ile grup kuracaklarını belirten Enginyurt, tarih olarak ekim ayını işaret etti.

Muhabir: Şevval Dalgıç