Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü 38 gün sonra ulaşıma açıldı Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü 38 gün sonra ulaşıma açıldı

İzmir'de akıma kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin yeni bilirkişi raporu ortaya çıktı

İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz'in ölümüne ilişkin, şüphelilerin ifade işlemleri sürerken olayla ilgili yeni bilirkişi raporu ortaya çıktı.

Ayhan Bora Kaplan’ın Emniyet’teki bağlantılarını araştıran iki başmüfettiş emekli edildi

Gazeteci Tolga Şardan, Ayhan Bora Kaplan’ın yakalanmasından sonra başlatılan idari soruşturmalarda görev alan, Kaplan’ın Emniyet teşkilatındaki bağlantılarının peşine düşen iki başmüfettiş emekli edildiğini yazdı.

CHP'nin devraldığı il belediyelerinin birikmiş borcu 56 milyar TL'yi aşıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye borçlarının tahsil edilmesi talimatı üzerine, CHP'nin AK Parti'den devraldığı belediyelerin borçları gündem oldu. Zira, CHP'nin son seçimlerde devraldığı borcun miktarı, 56,5 milyar TL'yi aşıyor.

TCMB Başkan Yardımcısı Akçay açıkladı: Faiz indirimi olacak mı?

TCMB Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, ‘faiz indirimi olacak mı’ sorusuna yanıt verdi. Merkez Bankası faiz indirimi yapacak mı? İşte detaylar…

Erdoğan imzaladı: Bakan Yardımcısı ve üst düzey yöneticiler görevden alındı

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

'10 Manşette Bugün' | 25 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 25 Temmuz 2024

TOKİ Samandağ'da çürük binaları kabul etti: Yüklenici firma hakkında tahkikat başlatıldı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yapımı devam eden TOKİ konutlarıyla ilgili sosyal medyada ortaya çıkan paylaşımların ardından bölgedeki konutların eksikliklerinin giderildiği, hatalı imalatı gerçekleştiren yüklenici firma ve müşavir firma hakkında tahkikat başlatıldığı açıklandı.

UEFA 2024 ülkeler sıralaması: Türkiye kaçıncı sırada?

Bu sezonun ilk resmi karşılaşmalarını Avrupa arenasında oynayan Trabzonspor ve Başakşehir FK, rakiplerini 2-0 ve 6-1 mağlup ederek avantajı sağladı. Bu galibiyetlerin ardından UEFA ülke puanını güncelledi. Peki, Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? İşte, Türkiye'nin güncel puan ve sıralaması...

Erdoğan: ABD Kongresi'nde soykırımcı bir katil alkışlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi. İnsanlığa hizmeti olan alkışlanır. Temsilciler Meclisi'nin dışında da onlara karşı tam aksi bir tavır ortaya konuluyor" dedi.

Emeklilere zam farkı hesaplara yatırılacak: Kime ne kadar ödenecek?

Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödeme tarihi belli oldu. Kime ne kadar para ödenecek? İşte detaylar…

Akbelen'de ağaç kıyımı yapan şirkete takdir belgesi verildi

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Akbelen Ormanı'nda ağaç kesimi yapan Yeniköy-Kemerköy Enerji şirketine ‘Ağaçlandırma İş Birliği Protokolü’ kapsamında takdir belgesi verildi.

Muhabir: Şevval Dalgıç