PFDK'ye sevk edilen Mauro Icardi'nin cezası belli oldu

PFDK, Galatasaray forması giyen Mauro Icardi'nin 1 maç ceza aldığını açıkladı.

Türkiye'den Nijerya'ya taziye mesajı Türkiye'den Nijerya'ya taziye mesajı

Ankara Gar katliamı davası ertelendi

Terör örgütü IŞİD'in Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te düzenlediği ve 100 kişinin öldüğü terör saldırısıyla ilgili Yargıtay'ın bozma kararının ardından 10'u tutuklu 26 sanığın yargılandığı dava 24 Nisan'a ertelendi.

Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu, Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı. İstanbul ve Ankara'da Ramazan pidesinin 250 gramı 15 liradan satılacak.

Elazığ krom madeninde göçük: Soruşturma başlatıldı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir krom maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 4 kişi toprak altında kaldı, 2 kişi kurtarıldı. Elazığ Valiliği, olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Türkiye Lahey'de sunum yaptı

İsrail'in Filistin topraklarını işgaline ilişkin Uluslararası Adalet Divanı'nda görülen davanın son gününde Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız Lahey'de sunum yaptı.

Ticaret Bakanlığından aldatıcı reklamlara 24 milyon TL ceza

Ticaret Bakanlığı, bu ayki Reklam Kurulu toplantısında; Hileleri aldatan, yanıltan, bilgi ve bilgi eksikliklerini suiistimal etmeyen reklam ve ticari uygulamalar hakkında 24 milyon 16 bin 573 TL idari para cezası açıkladı.

Kademeli emeklilikte sona yaklaşıldı: Kimleri kapsayacak, hangi şartlar aranacak?

31 Mart yerel seçim öncesi çalışmalarına hız veren hükümetin Kademeli Emeklilik Düzenlemesini yakın zamanda duyuracağı belirtiliyor. Sigorta girişi 8 Eylül 1999 sonrası olan vatandaşlarda hangi şartlar aranacak? Kademeli emeklilik kimleri kapsayacak, hangi şartlar aranacak? Haberin devamında…

Seçil Erzan'ın internet aramaları dava dosyasına eklendi: Fare zehri insanı kaç saatte öldürür?

Kamuoyunda ‘yüksek karlı gizli fon’ adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davası dosyasına, sanıklar Seçil Erzan, Nazlı Can, Ali Yörük ve Atilla Yörük'ün telefon incelemesine ilişkin bilirkişi raporu eklendi.

Zühtü Arslan: Anayasayı bağlayıcı olarak yorumlama yetkisi AYM'ye aittir

Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, “Anayasanın nihai ve bağlayıcı olarak yorumlanması yetkisi Anayasa Mahkemesine aittir” dedi.

Erdoğan’dan İmamoğlu’na: Bir yanlışlık oldu bu görevi aldı, İstanbul yeniden çöp, çukur çamur oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim devrettiğimiz o miras Kadir Beyle bu şahsa kadar geldi. Şimdi bu şahıs nasıl olduysa bir yanlışlık oldu bu görevi aldı. İstanbul yeniden çöp, çukur çamur oldu mu? Maalesef oldu" dedi.

Kaynak: Şevval Dalgıç