Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Beştepe'deki görüşmesi sona erdi.

'Ergenekon'da kumpas' davasında 4 eski hakime hapis cezası

Yargıtayda görülen FETÖ kumpas davalarından 'Ergenekon'a bakan eski hakim ve savcıların yargılandığı davada sanıklar Hasan Hüseyin Özese, Fatih Mehmet Uslu ve Nihat Topal'a 22 yıl 6'şar ay, Hüsnü Çalmuk'a ise 21 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Fatih Altaylı'dan asgari ücrete ara zam iddiası

Gazeteci Fatih Altaylı, asgari ücrete ara zam kararını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın vereceğini belirterek, "Asgari ücrete zam yapmamak AK Parti'de erken seçim baskısı yaratır" dedi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Kerim Dağlıoğlu yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İspanya’da gerçekleştirilen ‘Argay’ operasyonu ile kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Kerim Dağlıoğlu’nun yakalandığını açıkladı.

Erdoğan'dan muhalefete: Kendimize yeni ortak aramıyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MYK toplantısında siyasette yumuşama dönemi ile ilgili konuştu. Erdoğan, “Kendimize yeni ortak aramıyoruz. Anayasa, terörle mücadele ve dış politika gibi milli meselelerde iç cepheyi tahkim etmeye çalışıyoruz” dedi.

Özgür Özel’den Erdoğan’a ‘normalleşme’ yanıtı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘normalleşme’ açıklamalarına yanıt verdi. Özel, “Bir el sıkışmak için tek el yetmez, iki el gerekir. Erdoğan ile görüştük yıllar sonra el sıkışma imkanı oldu. Muhalefeti belli bir şekle sokmak için normalleşme tanımı yapmak olsa olsa ittifak ortağının gönlünü yapmaya yönelik kurulmuş bir cümledir” dedi.

Dışişleri'nden 'Merih Demiral' açıklaması Dışişleri'nden 'Merih Demiral' açıklaması

Vergi cezaları kararından geri adım atıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelen yoğun tepkilerin ardından vergi uzlaşma mekanizmasını fiilen ortadan kaldıran kararından geri adım attı.

TL mevduatlarında tarihi rekor

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) bankacılık sektörüne ilişkin haftalık verileri açıkladı.

Saadet Partisi'nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi ertelendi

Saadet Partisi'nin 30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştireceği 3. Olağanüstü Büyük Kongresi ertelendi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Bingöl'deki depremin ardından uyarı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bingöl’ün Karlıova ilçesinde saat 07.42'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Bingöl depreminden sonra uyarıda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, "Öteden beri söylüyoruz" dedi.

Muhabir: Şevval Dalgıç