Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması ile ilgili Münevver Karabulut'un ailesinin başvurusu kabul edildi.

BDDK Başkanı Mustafa Aydın'ın düğünü için inceleme başlatıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın’ın düğününde tartışmalara neden olan takı töreniyle ilgili inceleme başlattığı iddia edildi.

Boşanma aşamasındaki kocasının bıçakladığı Esin, 29 gün sonra öldü Boşanma aşamasındaki kocasının bıçakladığı Esin, 29 gün sonra öldü

RTÜK Başkanı Şahin’den ‘bacanağını işe aldı’ iddiasına yalanlama

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, bugün kamuoyunda çıkan ‘bacanağını işe aldı’ haberini yalanladı. Şahin, "Hakkımdaki sözde haberin yalan, iftira ve dedikodularla dolu. Mahkemede görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Eski Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz hakkında ‘Ayhan Bora Kaplan’ dosyası hazırlandı

Hakkında ‘Ayhan Bora Kaplan’ dosyası hazırlanan eski Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ile ilgili İçişleri Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep edilmesi bekleniyor.

Mansur Yavaş'tan 'adaylık' tartışmalarına tepki

CHP'den ayrılarak Cumhurbaşkanı adayı olacağı tartışmalarına tepki gösteren ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Sayın İmamoğlu’nun ya da benim ağzımdan böyle bir şey çıkmamasına rağmen kulis bilgisi adı altında gereksiz tartışmalar yaptırılıp gündem unutturuluyor" ifadelerini kullandı.

Narin Güran cinayeti; ortam dinlemesine karşı müzikli önlem

Narin cinayeti soruşturmasına ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Savcılık kararı ile çok sayıda kişiye yönelik teknik takip kararı alındı. Güran ailesinin, ortam dinlemesine karşı müziğin sesini açarak önlem almaya çalıştıkları ortaya çıktı. Yengenin her şeyi yıkadığı da ortaya çıktı.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Danışmanı, mekan baskınında şüpheli

Gazeteci İsmail Saymaz, Sinan Ateş davasında şüphelilerin avukatlığını yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın danışmanı Abdurrahman T'nin  Kayseri'de cinayetle sonuçlanan kanlı mekan baskınına karıştığını yazdı.

Yurt dışından getirilecek telefonlara dev zam!

Yurt dışından getirilen telefonların Türkiye'de kayıt altına alınması için ödenen IMEI harç ücretine yüzde 45 oranında zam geliyor.

Motorine zam geliyor (Güncel akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanmalar nedeniyle akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 90 kuruş zam bekleniyor.

TÜİK duyurdu: Yükseköğretim mezunlarının beyin göçü oranı arttı!

Türkiye'de geçen yıl yükseköğretim mezunlarının beyin göçü oranı yüzde 2 olurken, mezunlar en çok ABD'ye gitmeyi tercih etti.

Muhabir: Şevval Dalgıç