İmamoğlu Erdoğan'a tepki gösterdi, teğmenlere seslendi İmamoğlu Erdoğan'a tepki gösterdi, teğmenlere seslendi

Vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinin ilk 7 maddesi kabul edildi

TBMM Genel Kurulunda, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 7 maddesi kabul edildi.

DEM Parti'den Ali Bozan'a yumruklu saldırı sonrası AK Parti’ye uyarı

Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti'li bazı milletvekilleri dün TBMM'de DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan'a yumruklu saldırıda bulundu. Saldırı sonrası DEM Parti'den açıklama geldi. Açıklamada, AK Parti net bir dille uyarıldı.

Bingöl'de madde bağımlısının bıçaklı saldırısında ölü sayısı 4'e yükseldi

Bingöl'de madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu'nun (19), tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere saldırması sonucu ölenlerin sayısı Fikri Carfi ve Özcan Aydın'ın da hayatını kaybetmesiyle 4'e yükseldi. Hastanelerdeki 5 kişi tedaviye devam ediyor.

Taslak metin açıklandı: Eylem Tok Türkiye’ye iade ediliyor

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok'un Türkiye'ye iadesi için taslak karar yazıldı.

İstanbul’da ulaşıma zam

İstanbul'da ulaşıma yapılan yüzde 13'lük zam ile birlikte tam biletin ücreti 17 lira 70 kuruştan 20 liraya yükseldi.

'10 Manşette Bugün' | 24 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 24 Temmuz 2024

Bakan Işıkhan: Belediyelere borç bildirimi gönderildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, belediyelerin SGK toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Tüm borçlu belediyelere, herhangi bir parti farkı gözetmeksizin borç bildirimlerini gönderdik" açıklaması yaptı.

'Yüksek karlı gizli fon' dolandırıcılığında gelişme: Seçil Erzan'a yeni dava açıldı

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan, Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani hakkında yeni dava açıldı.

Türkiye’de Alman ve Fransız okulları Türk öğrenci alımını durdurdu

Alman okulları, 2024/25 eğitim-öğretim yılında Ankara, İzmir ve İstanbul'daki şubelerinde Türk öğrencilerin yeni kayıtlarını durdurdu. Mevcut öğrenciler etkilenmezken, Türk makamlarıyla iletişim sürüyor.

İzmir'de akıma kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada İZSU müdürü gözaltına alındı

İzmir'de akıma kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi ve Gdz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

SGK'ye borcu en yüksek 5 belediye belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) borcu en yüksek 5 belediyenin sırasıyla; Ankara Büyükşehir, İzmir Büyükşehir, İstanbul Büyükşehir, Adana Büyükşehir ve Şişli belediyeleri olduğunu açıkladı.

Muhabir: Sümeyye Aksu