AK Parti’den asgari ücrete ‘ara zam’ açıklaması

Asgari ücrete ara zam çalışmasının olmadığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Burada artık esas mücadelemiz enflasyonu düşürmek noktasında. Haziran'dan itibaren de enflasyondaki düşüşü görmeye başlayacağız. Temmuz ayında asgari ücretle ilgili bir sürecin olmayacağını söyleyebilirim" dedi.

Banu Parlak'ın güzellik merkezine saldırı davasında Dilan ve Engin Polat'a tahliye kararı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin, Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 8'i tutuklu 11 sanığın yargılandığı davada Dilan ve Engin Polat ve Sezgin Polat hakkında tahliye kararı verildi.

WikiLeaks kurucusu Julian Assange, uzun yıllar sonra özgürlüğüne kavuştu

WikiLeaks internet sitesinin kurucusu Julian Assange, ABD ile varılan anlaşma sonucu ülkesi Avustralya'ya gitmek üzere önce ABD'ye ait Kuzey Mariana Adaları'na gitmek için 5 yıldır tutuklu bulunduğu İngiltere'den ayrıldı.

Afgan ailenin uluslararası koruma talebi ikinci kez reddedildi

Zonguldak’ta çalıştığı kaçak maden ocağında öldükten sonra 'olay ortaya çıkarsa ocak kapanır' korkusuyla maden ocağı sahipleri tarafından cesedi yakılan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin ailesinin talep ettikleri uluslararası koruma talebi ikinci kez reddedildi.

Özgür Özel'den Şimşek-Karatepe görüşmesine ilişkin: Aynı dil konuşulamadı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe arasında dün gerçekleşen görüşmeye ilişkin konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Doğru dilin kullanıldığı ama maalesef aynı dilin konuşulmadığı bir görüşmeydi” dedi.

'10 Manşette Bugün' | 24 Haziran 2024 '10 Manşette Bugün' | 24 Haziran 2024

Devlet Bahçeli grup toplantısı sonrası rahatsızlandı, gazeteciler dışarı çıkarıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. MHP Lideri Bahçeli, toplantı sonrası rahatsızlandı.

Kulis: Bahçeli Erdoğan'a şart koydu, o isimler tasfiye edilirse 'erken seçim' çağrısı yapacak

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Gamze Pamuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kamudaki MHP’li kadroları tasfiye etmesi halinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı yapacağını iddia etti.

Konut Fiyat Endeksi nisanda yüzde 2,2 arttı

Konut Fiyat Endeksi (KFE), Nisan 2024’te aylık yüzde 2,2 ve yıllık yüzde 48,4 arttı.

AK Parti'de 7 il başkanlığına atama yapıldı

AK Parti'de Adıyaman, Afyonkarahisar, Erzincan, Gaziantep, Kastamonu, Osmaniye ve Zonguldak il başkanlıklarına atama yapıldığı bildirildi.

İmamoğlu'ndan Milli Takım paylaşımı: Hakkımız yendi İmamoğlu'ndan Milli Takım paylaşımı: Hakkımız yendi

Diyarbakır Mardin sınırındaki yangının itfaiye raporu: Yangının sebebi elektrik telleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Diyarbakır-Mardin sınırında çıkan, 15 kişinin yaşamını yitirdiği yangına ilişkin, bölgede yaptığı incelemede olay yeri raporunu tamamladı. Rapora göre, yangının, elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların ekinlerin üzerine düşmesi sonucu çıktığı belirtildi.

Muhabir: Şevval Dalgıç