Ali Koç, yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Ali Koç yeniden Başkan seçildi.

Merkez Bankası, döviz karşılığı TL swap işlemlerine son veriyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sterilizasyon araçlarının çeşitlendirilmesi kapsamında, kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilen döviz karşılığı TL swap işlemlerine yarından itibaren son verecek.

Ayhan Bora Kaplan Davası: Gizli tanık Sertçelik Macaristan’da ifadesini değiştirdi

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının "M7 kodlu" gizli tanığı olan ve Macaristan’da yakalanan Serdar Sertçelik, Kaplan operasyonunu gerçekleştiren emniyet müdürlerinin tutuklanmasına neden olan iddialarını değiştirdi.

Naci Görür'den Bingöl, Kıbrıs ve Marmara için deprem uyarısı!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Bingöl Karlıova ve Kıbrıs çevresinde yeni depremler olabileceğini söyledi.

AYM'den 'imar barışı' kararı: Binaların depreme dayanıklılığından kamu da sorumlu olacak

AYM, Kahramanmaraş depremlerinin ardından yeniden gündem olan 'imar affıyla' ilgili kritik bir karara imza attı. Buna göre, Yapı Kayıt Belgesi verilen kaçak ya da imara aykırı yapıların depreme dayanıklılığı konusunda artık kamu da sorumlu olacak.

'10 Manşette Bugün' | 23 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 23 Temmuz 2024

Bakan Yumaklı açıkladı: Sokak hayvanları yasasını uygulamayan belediyelere hapis cezası verilecek

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sahipsiz hayvanlarla ilgili yasa düzenlemesi hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Yumaklı, sahipsiz köpek düzenlemesine uymayan belediyeler için 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası öngörüldüğünü bildirdi.

Erdoğan'dan ‘sokak hayvanları yasası’ açıklaması: Asla taviz yok

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifiyle ilgili partisinin milletvekillerini uyardı. Erdoğan, "Bu meseleyi Meclis tatile girmeden önce inşallah Genel Kurul'un da takdirine sunacak, orada da taşkınlıklara prim vermeden inanıyorum ki, Cumhur İttifakı olarak teklifi yasalaştırarak sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz. Asla taviz yok ve bu işi Allah'ın izniyle bitireceğiz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Güler'den Yunan bakana tepki

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunan Bakanın ‘Ankara’ya bir gecede geliriz’ sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

UKOME duyurdu: Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın, toplu taşıma araçlarındaki ücret tarifesinde yüzde 38,9 ile 50 arasında zam yapılmasını öngören teklifi, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulunca kabul edildi.

Eski sevgilisinin öldürdüğü Hatice, son yolculuğuna uğurlandı Eski sevgilisinin öldürdüğü Hatice, son yolculuğuna uğurlandı

MHP'li Büyükataman'dan Dervişoğlu'na ‘154 kişilik liste’ yanıtı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun '154 kişilik liste' çıkışına yanıt verdi. Büyükataman, Dervişoğlu'na yönelik “Aynı torbada seçime girdiğiniz insanlarla aynı listede olmak niçin bu kadar zoruna gitti?” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş