Zeki Müren filmine mirasçılarından itiraz geldi

Sanat güneşi lakaplı Zeki Müren’in hayatının filme çekilmesine mirasını bıraktığı Türk Eğitim Vakfı ve Mehmetçik Vakfı'ndan itiraz geldi.

İstanbul'dan göç: Nüfusu Cumhuriyet tarihinde ikinci kez azaldı

TÜİK'in açıkladığı verilere göre İstanbul'un nüfusu 2023 yılında 252.027 kişi azaldı. Bu rakam İstanbul Cumhuriyet tarihindeki ikinci düşüş olarak görüldü.

Turgut Altınok’un kırmızı et ihaleleri aynı adrese gitmiş

Nüfusu 1 milyonu bulan Ankara Keçiören’de yalnızca 11 aileye et yardımı yaptığı öğrenilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un, kırmızı et alımı ihalelerinin aynı adrese gittiği öğrenildi.

Ümraniye’de eşini ve iki kızını katleden Suat Güney: Ben öldürmedim uzaylılar öldürdü

Ümraniye’de tartıştığı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" dedi.

DEM Parti’nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM), İstanbul’un 17 ilçesinde belirlediği eş başkan adaylarının isimlerini açıkladı.

'10 Manşette Bugün' | 23 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 23 Şubat 2024

Babacan: Sayın Erdoğan, Google’a girin, ‘Ucuz et kuyruğu’ yazın, izleyeceğiniz videolar sizin eseriniz

Babacan, “Buradan ben Sayın Erdoğan’a seslenmek istiyorum. Sayın Erdoğan, Google’a girin, ‘Ucuz et kuyruğu’ yazın. İzleyeceğiniz videoların yapımcısı da, yönetmeni de, senaristi de sizsiniz. O videolar sizin eseriniz” dedi.

Bakan Tunç, uyuşturucu ticareti suçundan hükümlü ve tutuklu bulunan kişi sayısını açıkladı

Uyuşturucu Madde Sempozyumunda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Ceza İnfaz Kurumlarımızda şu anda uyuşturucu ticareti suçundan 47 bin 255 kişi hükümlü, 12 bin 229 kişi tutuklu olmak üzere toplam 59 bin 485 kişi bulunmaktadır" dedi.

Akşener: İktidar ve ana muhalefet aynı sofrada memleketin istikbalini yemenin peşindeler

Akşener, "Türk siyasetinin; saray yapımı bir pembe dizi olmasına da, ana muhalefet yapımı bir korku filmi olmasına da; iktidarla ana muhalefetin, ortak yapımı uzadıkça uzayan, bir orta oyunu olmasına da; müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Erdoğan: Barış istiyorsak güçlü bir orduya sahip olmalıyız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Sakarya mitinginde konuştu. Erdoğan, "Türkiye ve Türk milleti olarak şayet bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamak istiyorsak yapacağımız iş bellidir. Güçlü bir savunma sanayiine güçlü bir orduya sahip olmalıyız" dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezayı kınadı: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezayı kınadı:

Fransa'da çiftçiler, Macron'un katılacağı tarım fuarını bastı

Avrupa genelinde protesto gösterileri düzenleyen çiftçiler, gelirlerinde artış ve ithal malların yarattığı haksız rekabetin engellenmesini talep ediyor.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş