Gazze’de tüm dünyanın beklediği 4 günlük ateşkes başladı

Hamas ve İsrail arasındaki mutabakatla Gazze’ye saldırıları 4 günlüğüne durduracak, esir takası ve insani yardıma imkan sağlayacak insani ara başladı.

Türkiye'de kapanan şirket sayısı arttı

Türkiye'de kurulan şirket sayısı, ekimde bir önceki aya göre yüzde 1,3 artarak 11 bin 124'e yükselirken kapanan şirket sayısı yüzde 12,3 artışla 2 bin 246 oldu.

Naci Görür: Sakın deprem bitsin diye dua etmeyin, deprem biterse hepimiz biteriz Naci Görür: Sakın deprem bitsin diye dua etmeyin, deprem biterse hepimiz biteriz

İsrail: Serbest bırakılacak 13 esiri teslim almak için hazırlıklarımızı tamamladık

Gazze Şeridi'nden bugün çıkarılması planlanan 13 İsrailli esir, 4 askeri helikopterle İsrail'e getirilecek

Anket: Öğretmenler geleceklerinden umutsuz, her 4 eğitimciden biri geçinebilmek için ek iş yapıyor

4 bin 516 kişinin katıldığı ankete göre, öğretmenlerin yüzde 23.9’u geçinebilmek için ek iş yapıyor, yüzde 65.7’sinin esnafa borcu var, yüzde 56.2’si kredi kartlarının ancak asgari ödeme miktarını ödedikleri için maaş hesaplarında sürekli eksiye düşüyor.

İstanbul'da simide gayriresmi zam

İstanbul'da birçok fırın, resmi artışı beklemeden simiti 12 liradan satmaya başladı.

Zonguldak'ta batan gemideki 3 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde batan 'Kafkametler' adlı kuru yük gemisinin 12 mürettebatından 3 kişinin daha cansız bedenine daha ulaşıldı.

AKOM'dan İstanbul'a soğuk ve yağış uyarısı: Sıcaklıklar 8 derece düşecek

AKOM İstanbul'a hafta sonu soğuk ve yağış uyarısı yaptı. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği belirtilirken şehrin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışının görülebileceği kaydedildi.

Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye ödemesi gündemde

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilmesine ilişkin detaylı bir çalışma var. Kapsamı ve detayları çalışma sonrasında ortaya çıkacak" dedi.

Ankara Valiliği uyardı: Sağanak ve kuvvetli fırtına geliyor

Ankara Valiliği, yarından itibaren il genelinde kuvvetli fırtına ve sağanak beklendiğini açıkladı.

İsrail ile Hamas arasında rehine takası başladı

İsrail ile Hamas arasında 49 gün devam eden çatışmaların ardından bugün sabah 8.00’da 4 günlük ‘insani’ ateşkes yapıldı. Akşam saat 17.00 sularında ise İsrail ile Hamas arasından rehine takası yapılmaya başladı. İsrail medyası, 13 rehinenin Gazze'de Kızılhaç'a teslim edildiğini ve Mısır sınırına gitmekte olduğunu duyurdu.

Editör: Kadir Gürhan