Telegram, hizmet şartlarını ihlal edenlerin bilgilerini hükümetlerle paylaşacak

Telegram'ın kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Pavel Durov, Telegram'ın adli yetkililerden gelen yasal talepler doğrultusunda, hizmet şartlarını ihlal eden kişilerin IP adresi ve telefon numaralarının paylaşılabileceğini açıkladı.

27 Eylül'de başlıyor: 10 soruda ikinci el araç satışında yeni dönem

Otomobil satışlarını daha güvenli hale getirmek için geliştirilen Güvenli Ödeme Sistemi 27 Eylül’den itibaren herkes için zorunlu olacak. Sistemle, alışverişlerde nakit taşıma riski, sahte para kullanılması, satış bedelinin ödenmemesi gibi riskler ortadan kalkacak.

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un veda mektubu ortaya çıktı

Sultanbeyli’deki evinin 5. katından atlayarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un yazdığı veda mektubu ortaya çıktı. Aykut mektubunda, “Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim” ifadelerini kullandı.

MSB'nin Şebnem Korur Fincancı'ya karşı açtığı manevi tazminat davası ertelendi MSB'nin Şebnem Korur Fincancı'ya karşı açtığı manevi tazminat davası ertelendi

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme!

Türkiye'nin konuştuğu Narin Güran cinayetinde soruşturma genişletildi. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri kapsamında yeni deliller bulunduğu ifade edildi.

Diyarbakır'da 100 kişinin öldüğü Hisami Apartmanı davasında karar

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan, 100 kişinin hayatını kaybettiği, 32 kişinin yaralandığı Hisami Apartmanı'na ilişkin tutuklu sanıklar 2 müteahhit ve 2 arsa sahibi 17 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.

Özel'den İmamoğlu hakkındaki 'ahmak davası'na ilişkin açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki 'ahmak davası'na ilişkin, "Ekrem İmamoğlu'na bir kısıtlama getirmek için kumpas kurmuşlar. Bu kumpasın piyonu Süleyman Soylu" dedi.

Polis katilinin annesi: Benim çocuğumun 26 suçtan kaydı varsa devlet niye almadı?

Ümraniye'de görevli polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti, “O kadar ben devlete yalvardım. O kadar karakollara gittim. O kadar her şeyi söyledim. Bu çocuk madde bağımlısı, bu çocuk madde satıyor, bu çocuk madde kullanıyor. Bunları hepsini söyledim ben" dedi.

İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda 50’si çocuk 558 kişi hayatını kaybetti

İsrail'in Lübnan'a dünden bu yana düzenlediği saldırılarda 50'si çocuk, 95'i kadın olmak üzere ölenlerin sayısı 558'e yükseldi.

İmamoğlu'ndan ‘ahmak davası’ yorumu: Tam bir sefillik

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında açılan ‘ahmak’ davası ve cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki açıklamalarına yönelik konuştu.

YRP’den ittifak sinyali: Türkiye’yi AK Parti-CHP sıkışmışlığından kurtarır

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, “Yeniden Refah Partisi’nin öncülüğünde üçüncü bir ittifakın oluşabileceğini ve bu ittifakla Türkiye’nin AK Parti ile CHP arasındaki sıkışmışlıktan kurtulabileceğini öngörüyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi