Merkez Bankası temmuz ayı faiz kararını açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de sabit tuttu.

TFF Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Ferhat Gündoğdu getirildi

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Dr. Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini duyurdu.

'10 Manşette Bugün' | 22 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 22 Temmuz 2024

DEM Parti bildirgesi: İktidarın dış politikası iflas etmiştir

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Parti Meclisi (PM), 21 Temmuz’da gerçekleştirdiği toplantının sonuç bildirgesini yayımladı.

EKK: Yeni vergi paketi mali disiplinin daha da iyileşmesini sağlayacaktır

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısının ardından yapılan açıklamada, "Son dönemde uygulamaya aldığımız kamuda tasarruf ve verimliliği artırmaya yönelik tedbirler ile kayıt dışılığı azaltmaya ve vergide adaleti güçlendirmeye ilişkin düzenlemeleri içeren yeni vergi paketi mali disiplinin daha da iyileşmesini sağlayacaktır" denildi.

Bahçeli'den 154 kişilik liste açıklaması: Hukuk zemininde hesaplaşacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davasında mahkemeye sundukları 154 kişilik listeye ilişkin, "Bazı çevreler, 2024 yılı içinde MHP'ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlar, hakir görmeler, suçlamalarda bulundular. Bunların toplamı 154 kişidir. Onlarla muhatap olmayız, ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız" dedi.

Özgür Özel’den Bahçeli'ye ‘154 kişilik liste’ yanıtı: Siz vicdanınızla hesaplaşın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 154 kişilik bir listeyi göstererek "Bunlarla hukuk zemininde hesaplaşacağız” açıklamasına yönelik konuştu. Özel, “Sayın Bahçeli, bir hesaplaşma olacaksa 154’ümüzden istedikleri gibi hesaplaşsınlar ama siz bir vicdanınızla hesaplaşın” dedi.

Cübbeli Ahmet İstanbul’da saldırıya uğradı: 1 kişi gözaltına alındı Cübbeli Ahmet İstanbul’da saldırıya uğradı: 1 kişi gözaltına alındı

CHP’li Nazlıaka: Bakanlık soyadı düzenlemesiyle ilgili yeniden değerlendirme yapacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, “Soyadı düzenlemesinin 9. Yargı paketinin çıkarılmasına ilişkin haber geldi. Bu sabahki parlaklık etkilerine göre, soyadının gün yüzüne çıkmasına ilişkin Bakanlık bünyesinde yeniden bir değerlendirme yapılacak” dedi.

Fransız senatör Abdullah Öcalan ile görüşmek için bakanlığa başvurdu

Fransa Cumhuriyeti Paris Komünist Parti Senatörü Pascal Savoldelli, İmralı F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde hapis yatan Abdullah Öcalan ile görüşmek için Adalet Bakanlığı'na başvurdu.

Osman Kavala'dan 'Tuğrul Türkeş' mesajı

Gezi davasının tutuklu sanığı Osman Kavala, AK Parti Ankara Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Delegasyonu Başkanı Tuğrul Türkeş’in kendisini ziyaret edeceğine dair açıklamalarına yanıt verdi.

Sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifinin ilk 7 maddesi kabul edildi

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda yaklaşık 14 saat süren, Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmeleri, 23 Temmuz Salı günü saat 12.00'ye ertelendi. Kanun teklifinin ilk 7 maddesi kabul edildi.

Muhabir: Deniz Dalgıç