İsveç’in NATO üyeliğinin bugün TBMM’de oylanması bekleniyor

TRT ve Reuters’ın aktardığına göre İsveç’in NATO’ya katılım protokolünün bugün TBMM’de oylanması bekleniyor.

İYİ Parti'nin Ankara adayını açıklayacağı tarih belli oldu

İYİ Parti, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını yarın saat 14.30'da açıklayacak. 

Optimar anketi: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kaç puan fark var?

Optimar’ın 16-19 Ocak tarihleri arasında yaptığı çalışmada, ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kim seçilecek?’ sorusu soruldu.  Ankete katılanların yüzde 41.7’si Murat Kurum derken, Ekrem İmamoğlu diyenlerin oranı yüzde 50.5 oldu.

Bahçeli Kulp kaymakamına sahip çıktı: Tertemiz alnından öpüyorum

Bahçeli, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Kaymakam Burak Akeller'in cuma hutbesinde 'şehitlerimiz ile ilgili kısmı okumadığı' gerekçesiyle imamı darbettiği iddialarına ilişkin,  “Huzurlarınızda Kulp Kaymakamımız Burak Akellerin tertemiz alnından öpüyor, onu yetiştiren anasına, babasına şükranlarımı sunuyor, Müslüman Türk duruşundan dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Emekliye ek zam için ödeme tarihi belli oldu

SGK, Emekli Sandığından aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkları ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemelerinin yapılacağı tarihi açıkladı.

'10 Manşette Bugün' | 22 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 22 Ocak 2024

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: Gazetecilerin MHP'li yöneticiler tarafından tehdit edilmesi suçtur Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: Gazetecilerin MHP'li yöneticiler tarafından tehdit edilmesi suçtur

Özgür Özel: Milletin derdi DEM değil, zam zam zam

En düşük emekli maaşının asgari ücret tutarında olması gerektiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Buradan Devlet Bahçeli’ye de Erdoğan’a da sesleniyoruz. Ağzınıza bir dolamışsınız DEM, DEM, DEM. Milletin derdi DEM değil, zam zam zam" dedi.

Mobilya atölyesinde sunta bloklarının altında kalan öğrenci öldü

 Kütahya'da, staj gördüğü atölyede üzerine sunta blokları devrilen 15 yaşındaki öğrenci yaşamını yitirdi.

Bakırhan: Iğdır'da, Siirt'te, Kars'ta nerede bir jandarma binası varsa sahte seçmenle doldurdular

DEM Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, “Sahte seçmen üretiyorlar. Bu konuda basını, kamuoyunu uyarmak istiyorum. Iğdır'da, Siirt'te, Kars'ta nerede bir jandarma binası varsa sahte seçmenle doldurdular. Çünkü bunların tek bir kıblesi vardır oda hiledir” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığından Sevan Nişanyan hakkında suç duyurusu

Diyanet İşleri Başkanlığı, ezan ve müezzinlerle ilgili beyanları nedeniyle yazar ve dilbilimci Sevan Nişanyan hakkında suç duyurusunda bulundu.

İmamoğlu'dan Başak Demirtaş'ın İstanbul adaylığına ilişkin açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başak Demirtaş'ın olası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili, “Benim yorum yapmam doğru değil. Bu konu DEM Parti’nin karar vereceği bir konu” dedi.

Kaynak: Betül Vural