Antalya’daki teleferik kazasından önceki beş dakika: Yolcular uyarmış

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, bugünkü yazısında Antalya’daki Tünektepe Teleferiği’nde meydana gelen, 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında dosyaya giren güvenlik kamerası kayıtlarına dikkati çekti.

25 Nisan’da motorine indirim bekleniyor

Döviz kurları ve brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik doğrudan akaryakıt fiyatlarına yansıyor. 25 Nisan Perşembe gününden geçerli olmak üzere motorinin litresine 1 lira 40 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

İddia: Cumhurbaşkanlığı ekibi, Akşener ve ekibiyle yakın ilişkide

Gazeteci Nuray Babacan, Cumhurbaşkanlığı ekibinin genel başkanlığı bırakacağını duyuran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ekibiyle yakın ilişkide olduğu kulisini yazdı.

Bakan Şimşek'ten 'locals' açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kullandığı 'locals' ifadesine ilişkin açıklamasında "Kullandığım kelime istismar edildi, belli ki kötü niyetli çevreler var" dedi.

Emine Şenyaşar’a Erdoğan’a hakaretten dava açıldı

Eşi ve 2 oğlu eski AK Partili vekilin yakınları ve korumalarınca öldürülen Emine Şenyaşar hakkında ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ iddiasıyla dava açıldı. Dava gerekçesi ise Şenyaşar’ın ağıt yakarken kullandığı ifadeler gösterildi.

'10 Manşette Bugün' | 22 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 22 Nisan 2024

İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu

TBMM 104 yaşında: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

Türkiye'nin Milli Mücadele tarihinde bir dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisi 104. yaşını kutluyor.

Özgür Özel, Erdoğan'la görüşme için tarih verdi

CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanımızla önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz kendilerinden randevuyu talep edeceğiz" dedi.

İstanbul Valisi Davut Gül'den 1 Mayıs açıklaması

İstanbul Valisi Davut Gül 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin, “Taksim bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Talep eden herkese Taksim'de kutlamaların olmayacağını ilettik. Taksim'in dışındaki bir alanda kutlanacak” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘yeni anayasa’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye'nin yenilikçi ve özgürlükçü bir anayasaya kavuşma zamanı gelmiştir. CHP'nin böyle bir değişime destek verebileceği düşüncesindeyim” dedi.

Özgeçmişinde ‘iyi derecede Arapça bildiği’ yazan Erbaş, Arapça soruya Türkçe çeviri istedi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kendisine sorulan Arapça soruya cevap veremedi ve Türkçe tercüme istedi. Erbaş’ın biyografisinde iyi derecede Arapça ve Fransızca bildiği yazıyor.

Muhabir: Şevval Dalgıç