AK Parti'den ‘sahipsiz hayvanlara yönelik düzenleme’ hakkında açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, "sahipsiz hayvanlara yönelik düzenleme" konusunda Meclis'te gerçekleştirilecek çalışmaları kendisinin yöneteceğini belirterek, "Bu çalışmaları 15 gün yürüteceğim. Meclis kapanmadan büyük ihtimalle Kanun Teklifi, Meclis Başkanlığına sunulacak" dedi.

Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı

MSB, makam aracıyla insan kaçakçılığını doğruladı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, Suriye'de görev yapan bir tugay komutanının makam aracıyla insan kaçaklığı yapıldığı haberleriyle ilgili, "Olaya karışan kişiler tutuklanmışlardır. Sözleşmeli personelin sözleşmeleri fesih edilmiş, diğer personel yüksek disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Birlik komutanı tuğgeneral emekliliğe sevk edilmiştir" dedi.

Özlem Zengin: Cumartesi Anneleri'nin 1000. hafta eylemine izin verilecek

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada Cumartesi Anneleri'nin 1000'inci hafta eylemine izin verileceğini duyurdu.

Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu!

Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli olduTrendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe Başkanı ve 2024-2027 Dönemi Başkan adayı Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu.

Merkez Bankası döviz kredilerine sınırlama getirdi

Merkez Bankası, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 50'de sabit tutarken, 'parasal aktarım mekanizmasını destekleyecek ek adımlar' ve 'likidite fazlasını ilave tedbirlerle sterilize etme' kararını da hayata geçirdi.

'10 Manşette Bugün' | 22 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 22 Mayıs 2024

Merkez Bankası mayıs ayı faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, mayıs ayında faizi yüzde 50’de sabit bıraktı.

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor intihar etti

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, bulunduğu apartmandan atlayarak intihar etti.

Motokurye Ata Emre Akman'ı öldüren şüphelinin babasına 'ağırlaştırılmış müebbet' istemi

Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20) yolunu kesip, bıçaklayarak öldüren E.Ö.'nün (17) babası Orhan Ö. (39) için de 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Kırmızı bültenle aranan iki kişi İstanbul’da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bültenle aranan Karadağ uyruklu Sead Dedeic ve Hollanda uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk’in İstanbul’da yakalandığını duyurdu.

Son dakika! Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı

Bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı.

Muhabir: Şevval Dalgıç