Mansur Yavaş'tan 'İmamoğlu ile rekabet' sorusuna yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile aralarında bir rekabet olup olmayacağına ilişkin soruya, "Bizim aramızda rekabet falan olmaz" yanıtını verdi.

Bakan Koca: MHRS randevularına düzenleme geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık. Aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum" dedi.

Rusya'daki saldırıIŞİD üstlendi

AFP, Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonuna düzenlenen saldırıyı IŞİD mensuplarının üstlendiğini duyurdu.

Süper Kupa maçının oynanacağı tarih belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa karşılaşmasının daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.

Moskova saldırısıyla ilgili 11 kişi gözaltına alındı

Kremlin, Moskova'daki saldırıya doğrudan dahil olan 4 şüpheliyle birlikte 11 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

'10 Manşette Bugün' | 22 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 22 Mart 2024

Moskova’daki saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen teröristlerin kimlik bilgileri paylaşıldı

Moskova’daki saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen teröristlerin kimlik bilgileri paylaşıldı. Saldırıyı düzenleyenlerin Tacikistan vatandaşı olduğu ileri sürüldü.

Moskova'daki saldırıda ölü sayısı 133'e yükseldi, 150'den fazla kişi yaralandı

Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısının 133’e yükseldiğini bildirdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Nagehan Alçı'ya attığı hakaret mesajları yayımlandı Rasim Ozan Kütahyalı'nın Nagehan Alçı'ya attığı hakaret mesajları yayımlandı

Saadet Partisi çalışanları bıçaklı saldırıya uğradı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Bahçelievler Belediye Başkan adayı Yaşar Avcı ile seçim çalışmalarını sürdüren teşkilat mensuplarının bıçaklı saldırıya uğradığını açıkladı.

Erdoğan: Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz, nedir bu Yavaş'lardan çektiğimiz?

AK Parti'nin Ankara'da düzenlediği mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Mansur Yavaş'ı ve çalışmalarını eleştirdi. Erdoğan, "Ankara daha fazla yavaşlamayı, daha fazla ataleti kaldıramaz. Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz. Ankara'yı bu içine düştüğü sıkışmışlık, çaresizlik, dayatma halinden bir an önce kurtarmak gerekiyor" dedi.

Putin'den Moskova saldırısına ilişkin ilk açıklama

24 Mart'ın Ulusal Yas Günü ilan edildiğini açıklayan Rusya Devlet Başkanı Putin, "Teröristleri yalnızca intikam ve unutulmak bekliyor. Gelecekleri yok" dedi.

Muhabir: Sümeyye Aksu