Bayram tatilinin 8 günlük kaza bilançosu: 68 ölü, 9 bin 787 yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı’nın ilk 8 gününde toplam 68 kişinin hayatını kaybettiğini, 9 bin 787 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Eylem Tok tutuklu yargılanmaya devam edecek Eylem Tok tutuklu yargılanmaya devam edecek

Türk-İş Başkanı Atalay: 25 yıldır enflasyonun bu kadar ezdiği bir dönem görmedim

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay’a asgari ücrette iyileştirme yapılması gerektiğini belirterek " Son yılların en zor, en sıkıntılı dönemini geçiriyoruz. Ben, 25 yıldır enflasyonun bu kadar ezdiği bir dönem görmemiştim, yaşamamıştım. Enflasyonun durdurulması, asgari ücrette de iyileştirme yapılmak zorunda” dedi.

Tuğrul Türkeş'ten Sinan Ateş açıklaması: Babamın partisi bu suçla özdeşleştirilemez

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili açıklama yapan Tuğrul Türkeş, "Milliyetçi Hareket Partisi (Babamın Partisi) böyle bir suçla ve onu işleyen bireysel suçlularla özdeşleştirilemez" dedi.

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan yeni pandemi uyarısı

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan yeni pandemi uyarısında bulunarak, “Ölüme neden olabilen solunum yolu enfeksiyonlarının hepsinde artış var” dedi.

'10 Manşette Bugün' | 22 Haziran 2024 '10 Manşette Bugün' | 22 Haziran 2024

Diyarbakır'da bir grup, şeriat ve cihat sloganları ile Burger King ve Starbucks'a saldırdı

Diyarbakır'da bir grup islamcı, Burger King ve Starbucks bastı. O anlar kameraya kaydedilirken şeriat ve cihat sloganları iki zincir mağazada oturanlar arasında paniğe yol açtı.

Hekimlik Andı'ndaki 'cinsel yönelim' ifadesini dekanlık yasakladı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin mezuniyet töreni öncesinde dekanlık ‘Hekimlik Andı’nda yer alan cinsel yönelim ifadesini yasakladı.

Özgür Özel’den asgari ücret ve emekli maaşı çıkışı: 'Tek sorumlusu Erdoğan'dır'

CHP Genel başkanı Özgür Özel asgari ücrete zam yapılmaması ve düşük emekli maaşının sebebi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı göstererek 'Efendim Mehmet Şimşek  para vermiyor...', yok öyle bir şey. Düşük emekli maaşının da asgari ücrete zam yapılmamasının da tek sorumlusu Erdoğan'dır" dedi.

Diyarbakır-Mardin sınırındaki yangında ölü sayısı 15'e çıktı

Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki bölgede çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangında Zekiye Erdenli'nin (55) de hayatını kaybetmesi ile ölü sayısı 15'e çıktı.

15 kişinin öldüğü yangında DEDAŞ kusurlu bulundu

Diyarbakır'da 15 kişinin öldüğü bölgede 2023 yılında da yangın çıktığı ortaya çıktı. Başvuru sonrası DEDAŞ kusurlu bulunurken, yurttaşlara tazminat ödenmesine karar verildi.

Ayşe Ateş'ten Tuğrul Türkeş'e cevap: Büyük ölçüde katılıyorum

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten AK Partili Tuğrul Türkeş’in "Babamın partisi ile cinayet özdeşleştirilemez" sözlerine yanıt geldi. Ateş, "Anlayan için birçok anlam barındıran bu metne büyük ölçüde katıldığımı, birçok maddenin altına düşünmeden imzamı atacağımı bilmenizi isterim" dedi.

Muhabir: Sümeyye Aksu