Anagold Madenciliğin Türkiye Müdürü Cengiz Yalçın Demirci’nin ifadesi ortaya çıktı

Anagold Madenciliğin Türkiye Müdürü Cengiz Yalçın Demirci'nin ifadesi ortaya çıktı. Demirci, "Olaydan 2 saat önce Iain benim mail adresime bilgilendirme amaçlı 3 adet çatlağın fotoğrafını ve alınan önlemleri mail gönderdi. Saat farkı nedeniyle görmemişim” dedi.

SONAR Araştırmadan İstanbul anketi: İmamoğlu ile Kurum arasındaki puan farkı kapandı mı?

SONAR Araştırma’nın kurucusu Hakan Bayrakçı, son İstanbul anketini paylaştı.

'10 Manşette Bugün' | 21 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 21 Şubat 2024

Hastane yolunda kesilen radar cezasını mahkeme iptal etti Hastane yolunda kesilen radar cezasını mahkeme iptal etti

Benzin ve motorinde indirim pompaya yansıdı

Motorinin litre fiyatına bir önceki gün gelen 1,21 TL'lik indirime ek olarak 1,10 TL daha indirim yapıldı. Öte yandan benzinin litre fiyatına 76 kuruşluk indirim tabelaya yansıdı.

Özgür Özel: Lütfü Savaş CHP’nin gösterebileceği en iyi aday

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Hatay sürecini kötü yönettiğimizi düşünmüyorum. Lütfü Savaş, CHP’nin gösterebileceği en iyi aday" dedi.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine istenen ceza belli oldu

Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama suçundan tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadıkları kavganın savcılık soruşturması tamamlandı. Dilan Polat'ın hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapsi istendi.

Murat Kurum'dan İliç açıklaması: ÇED raporuyla, toprak kaymasının ne alakası var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İliç’te yaşanan maden kaymasına ilişkin, “ÇED verdiğiniz için burası kaydı diyorlar ÇED raporu ile toprak kaymasının ne ilgisi var” dedi.

Feyza Altun hakkında 3 yıla kadar hapis istemi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşım nedeniyle gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan avukat Feyza Altun hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Saruhanlı'da aday listesini yetiştiremeyen CHP’li Başkan Saadet Partisi'nden seçime girecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’nın Saruhanlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı ve adayı Zeki Bilgin’in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi, 8 dakika gecikince ilçe seçim kurulu tarafından reddedilmişti. Saadet Partisi adayı geri çekildi, yerine CHP'li Bilgin aday gösterildi.

Merkez Bankası 8 ay sonra faiz kararını sabit tuttu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) şubat ayında faizi beklentilere paralel olarak yüzde 45'te sabit tuttu. Böylece Merkez Bankası, geçen yıl Mayıs ayındaki seçimlerin ardından başlattığı faiz artırımlarına son verdi.

AYM, CHP ile Can Atalay'ın avukatlarının yaptığı iki yeni başvuruda kararını verdi

Anayasa Mahkemesi (AYM), Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğunun tespiti için CHP'nin yaptığı başvuru ile Atalay'ın avukatlarının yaptığı yeni başvuruda, karar verilmesine yer olmadığına hükmetti.

Kaynak: Betül Vural