Depremde 51 kişiye mezar olan Furkan Apartmanı'nın raporu çıktı

6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 51 kişiye mezar olan Furkan Apartmanı davası için hazırlanan rapor tamamlandı. Raporda apartmanın S11 kolonunun bodrum katı seviyesinden kesildiği ortaya çıktı.

Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e: Müfsit zihniyet, skandalların asal sorumlusu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kullandığı 'yerel halk' ifadesini sert sözlerle eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet “Türk milletini ‘yerel halk’ ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir” dedi.

Çalışma Bakanı Işıkhan'dan '1 Mayıs Taksim Meydanı' açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanması tartışmalarına ilişkin, "Böyle önemli bir konunun tek bir alan ya da meydanla, Taksim Meydanı ile sınırlandırılması, konunun bu kadar kısır bir döngüye hapsedilmesi bizim insana ve emeğe verdiğimiz değere sığmamaktadır" dedi.

Özgür Özel'den 'erken seçim' açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Millet erken seçim isterse ben de 'haydi' derdim. Böyle giderlerse yakın" dedi.

İYİ Parti kurultayında usulsüzlük iddiası

Cumartesi günü seçimli olağanüstü kurultay yapmaya hazırlanan İYİ Parti'de, kurultay delegeleri listesinde usulsüzlükler tespit edildiği iddia edildi.

'10 Manşette Bugün' | 21 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 21 Nisan 2024

Turgut Özal'a sunulan ‘gizli’ damgalı belge kağıt hurdacısından çıktı

1993 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a sunulan “gizli” ibareli PKK ile mücadele raporu kağıt hurdacısından çıktı. İddiaya göre Özal'ın evi satılınca evraklar hurdacıya gitti, bir sahaf da o belgeyi hurdacıdan aldı.

İsrail Askeri İstihbarat Şefi, başarısızlığı nedeniyle istifa etti

İsrail Askeri İstihbarat Şefi Tümgeneral Aharon Haliva, istifa mektubunda, "Komutam altındaki istihbarat birimi misyonunu yerine getiremedi. Savaşın acısını sonsuza kadar taşıyacağım. Artık sorumluluğu kabul edip görevimi sonlandırmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Oba Makarna’daki patlamada ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti Oba Makarna’daki patlamada ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Şimşek'in 'yerel halk' ifadesine ilişkin açıklama

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Bakan Mehmet Şimşek'in ABD'deki açıklamaları üzerinden ortaya atılan iddialara tepki göstererek, "Ekonomi ve finans çevreleri tarafından sıklıkla kullanılan ve kabul görmüş bu ifade (locals) üzerinden Bakanımız Mehmet Şimşek'e atfedilen tuhaf ve akıl dışı söylemler kabul edilemez" ifadesini kullandı.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa etti

Sosyal medya üzerinden küflü çikolataları paylaşan bir tüketiciye "Karşında dev Migros ve biz varız" ifadelerini kullanan Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti.

Erdoğan, Sudani ile ortak basın toplantısında konuştu: Irak, stratejik değer atfettiğimiz bir komşumuzdur

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile Bağdat'ta düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Irak ortak tarihi beşeri ve kültürel bağlara sahip olduğumuz, stratejik değer atfettiğimiz bir komşumuzdur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş