Norveç, İspanya ve İrlanda'dan Filistin'i 'tanıma' kararı

Norveç, İspanya ve İrlanda, Filistin devletini tanıma açıklaması yaptı.

Polis şefinden suç duyurusu: Tolgahan Demirbaş, Olcay Kılavuz'un evinde yakalandı Polis şefinden suç duyurusu: Tolgahan Demirbaş, Olcay Kılavuz'un evinde yakalandı

Ata Emre Akman’ın katiline istenen hapis cezası belli oldu

Motokurye Ata Emre Akman’ın 17 yaşındaki katili Erdoğan Özdemir’e 18 yıl hapis cezası istendi.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi finali İstanbul'da

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, 2026 UEFA Avrupa Ligi ile 2027 UEFA Konferans Ligi finallerinin İstanbul'da oynanacağını açıkladı.

Ali Mahir Başarır’dan Osman Gökçek’e: Senin boğazından bir dilim helal ekmek geçti mi?

TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır arasında tartışma çıktı. Başarır, Gökçek’e, “Benim eşim de çocuklarım da helal ekmek yiyor. Senin boğazından bir dilim helal ekmek geçti mi? Babanda da sende de utanma yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Fidan İran'a gitti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için düzenlenecek cenaze törenine katılmak üzere İran'ın başkenti Tahran'a gitti.

'10 Manşette Bugün' | 21 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 21 Mayıs 2024

Türkiye Kupası finalinin hakemi belli oldu

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde hakemi belli oldu.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin cenaze namazını ülke lideri Hamaney kıldırdı

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve diğer yetkililer için başkent Tahran'da cenaze namazı kılındı.

Mahfuz Tatar'ın kardeşi: Asıl uyuşturucu baronu Ayhan Bora Kaplan ve Süleyman Soylu

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında dinlenen Mahfuz Tatar’ın kardeşi İlhan Tatar, Kaplan’a ''Asıl uyuşturucu baronu sensin, seninle Süleyman Soylu'' dedi.

Barış Boyun İtalya'da yakalandı

Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'nın Viterbo şehrinde İtalya ve Türk polisinden oluşan bir ekibin düzenlediği operasyonla yakalandı.

İranlı yetkililer: Reisi'yi taşıyan helikopter enkazını 'İran İHA'ları buldu

İranlı yetkililer Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter enkazının 'İran İHA'larıyla bulunduğunu' açıkladı. Yetkililer, enkazın Akıncı İHA’nın paylaştığı konumdan 10 km uzakta olduğunu bildirdi.

Muhabir: Şevval Dalgıç