Rekabet Kurulu’ndan Yemek Sepeti’ne soruşturma

Rekabet Kurulu, Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda AŞ'ye soruşturma açılmasını kararlaştırdı.

Fitch, aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu 9 büyükşehrin kredi notunu yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu 9 büyükşehrin kredi notunu yükseltti.

İmamoğlu'ndan AK Parti lehine seçim çalışması yapan bakanlara: Topunuz gelin

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti lehine seçim kampanyası yapan bakanlar için "Demokrasiye bak, gitti! 17-20 tane bakan, topunuz gelin ne olacak! Dükkan gezerek oy istiyorsun. Yazık, üzülüyorum" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Özgür Özel’e ‘darbe’ eleştirisi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘darbeyi gençler yapıyorsa razıyım’ sözlerini eleştiren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Bunlardan siyasetçi olabilir mi? Darbecinin yaşlısı, genci mi olur? Sivili askeri mi olur? Bunların ruhuna işlemiş, bunlar kurtulamaz. Bunların, bu vesayetçi ruhtan kurtulmaları mümkün değil. Bunlar Yassıada zihniyetidir” dedi.

Fenerbahçe'den AK Parti’nin Trabzon adayı Metin Genç hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe Spor Kulübü, olaylı derbi maçından sonra yaptığı açıklamalarla Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi hedef alan AK Parti’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

'10 Manşette Bugün' | 21 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 21 Mart 2024

Galeria Sitesi davasında karar

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan 7 sanıktan tutuklu 3 müteahhit ve inşaat mühendisine, 17 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi.

SGK'den emeklilere dijital kimlik kartı: Hangi emekliler yararlanabilecek? SGK'den emeklilere dijital kimlik kartı: Hangi emekliler yararlanabilecek?

Gazze'de ateşkes teklifine veto

ABD'nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyine (BMGK) sunduğu Gazze'de ateşkes karar tasarısı, Rusya ve Çin tarafından reddedildi.

RTÜK: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK) seçim yasaklarına ilişkin açıklama yapılarak, seçimden önceki 10 günlük süreçte anket yayınlanamayacağı bildirildi.

Yargıtay'dan dönen Nazlı Sinem Erköseoğlu davasında üçüncü kez beraat

Beyoğlu'nda 14 yıl önce apartman boşluğunda cesedi bulunan 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin Yargıtay'dan dönen davada, mahkeme eski kararında direnerek beraat kararı verdi. Mahkeme, Can Paksoy hakkında daha önce iki kez beraat kararı vermişti.

'Emniyettenim' diyerek trafikte yol kesen kişi gözaltına alındı

İstanbul’da M.D., kendisine korna çaldığı gerekçesiyle trafikte bir sürücüye saldırdı.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş