Bakan Yerlikaya duyurdu: Kurban Bayramı tatilinin ilk 7 gününde 62 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 7 gününde meydana gelen trafik kazalarında 62 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Kurban Bayramı tatilinde otoyollardan 21 milyon 67 bin araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Otoyollarımızla bu Kurban Bayramı'nda da halkımıza güvenli ve konforlu seyahat imkanı sunduk" dedi.

Diyarbakır Barosu, Kürtlere yönelik ırkçı paylaşımlar hakkında suç duyurusunda bulundu

Diyarbakır Barosu, Diyarbakır ve Mardin'de çıkan yangın sırasında sosyal medyada Kürt vatandaşlarla ilgili hakaret içerikli paylaşımlar yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumartesi Anneleri, 1004'üncü haftada Mehmet Zeki Doğan'ın akıbetini sordu

Cumartesi Anneleri 1004'üncü haftada Galatasaray Meydanı’nda yaptığı açıklamada Mehmet Zeki Doğan'ın akıbetini sordu.

Bakan Şimşek'ten motokurye ve garsonlara muafiyet müjdesi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Motokuryenin gelirine, garsonların bahşişine yeni vergi yok, muafiyet getiriyoruz" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 21 Haziran 2024 '10 Manşette Bugün' | 21 Haziran 2024

Özel: Şimşek'e soracağız, önceliğin vatandaş mı yandaş mı?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Pazartesi soracağız Mehmet Şimşek'e, önceliğin vatandaş mı yandaş mı? Müteahhitten yana mısın, Yazıhanlı kayısı üreticisinden mi yana mısın?" dedi.

Diyarbakır - Mardin sınırındaki yangında ölü sayısı 14'e çıktı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangında ölü sayısı 14’e çıktı. Hastanelerde tedavileri süren yaralılardan Kerime Erdenli (55) ile Fadıl Demir (57) hayatını kaybetti.

Saldırıya uğrayan CHP'li Şerafettin Bahadır'ın sağlık durumunda yeni gelişme

Kayseri Pınarbaşı'nda eski belediye başkanı olan MHP'li Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi tarafından saldırıya uğrayan CHP'li Şerafettin Bahadır'ın hayati tehlikesi sürüyor. Son olarak Bahadır'ın 5 gün uyutulacağı açıklandı.

Cinsel saldırı sanığı doktordan 'hastalarımın algı bozukluğu var' savunması

Antalya'da 7 kadın hastaya 'nitelikli cinsel saldırı'da bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Uzman Doktor Ahmet Taner Cantimur, ilk duruşmada şikayetçi kadınların huzursuz bağırsak sendromu (İBS) hastası olduğunu söyleyerek, "Bu hastaların en önemli özelliği algı ve davranış bozukluğudur. Rektum içerisinde parmakla muayene yaparken bu hastalar bunu vajinal muayene gibi algılayabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'provokasyonlara' yönelik açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'provokasyonlara' yönelik açıklama

Batman'ın Gercüş ilçesinde 15 günlük 'geçici askeri güvenlik bölgesi' ilanı

Batman Valiliği, Gercüş ilçesindeki bazı bölgelerin 15 gün süreyle ‘geçici askeri güvenlik bölgesi’ ilan edildiğini duyurdu.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş