Erdoğan: İktidar ve muhalefet olarak verdiğimiz birlik tablosunu kıymetli görüyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İktidar ve muhalefet olarak verdiğimiz birlik tablosunu kıymetli görüyorum. Kıbrıs davasının sadece bizim değil, 85 milyonun davası olduğu anlaşılmıştır" dedi.

Resmi Gazete yayımlandı: 6 ilde 12 alan koruma altına alındı

Resmi Gazete'de yayımlanan Kültür ve Turizm Bakanlığı kararlarına göre Antalya'da 5, Erzurum ve Aydın'da 2, Hatay, Mardin ve Sivas'ta ise 1 alan koruma altına alındı.

'10 Manşette Bugün' | 20 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 20 Temmuz 2024

AP: Yunan sınır muhafızı Türkiye sınırında vuruldu

Türkiye sınırında Meriç Nehri boyunca devriye yapan Yunan sınır muhafızının, Türk tarafından açılan ateşle vurulduğu iddia edildi.

Gözler Merkez Bankası’nın temmuz ayı faiz kararına çevrildi: Ekonomistlerin beklentisi ne yönde?

Yurt içinde gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) temmuz ayı faiz kararına çevrildi. Merkez Bankası faiz kararı ne zaman belli olacak? Ekonomistlerin beklentisi ne yönde? İşte yanıtı…

İmamoğlu Erdoğan'a tepki gösterdi, teğmenlere seslendi İmamoğlu Erdoğan'a tepki gösterdi, teğmenlere seslendi

AK Partili eski vekilin şirketine soruşturma!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 14 Temmuz’da Devlet Su İşleri’nin (DSİ) içme suyu isale hattı çalışması yapılırken göçük meydana geldi. Toprak yığını altında kalan üç işçi yaşamını yitirirken 1 işçi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Reform Vakfı’ kuruldu: Kurucular arasında Ekrem İmamoğlu ile Dilek İmamoğlu da bulunuyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın da aralarında olduğu 7 kişi tarafından Reform Vakfı kuruldu.

Emeklilik sisteminde yeni düzenleme olacak mı?

AK Parti’nin en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesinin de yer aldığı vergi paketi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "emeklilik sisteminde yeni düzenleme olacak mı?" sorusunu yanıtladı. Peki emeklilik sisteminde yeni düzenleme olacak mı? İşte detaylar

Türkeş kardeşler arasında 'Osman Kavala' gerginliği

İYİ Parti Milletvekili Ayyüce Türkeş, ağabeyi AK Parti Milletvekili Tuğrul Türkeş’in Osman Kavala’yı cezaevinde ziyaret etme açıklamasına tepki gösterdi.

İzmir'deki olayla ilgili İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı'nın ifadesi ortaya çıktı

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınarak tutuklananlar arasında yer alan İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı B.K, ifadesinde mazgallarda yapılan işlemler sırasında gözlemcinin izinli olduğunu söyledi.

Gabar Dağı'nda petrol arama sahasında sondaj kulesi devrildi: Enkaz altında kalan işçi hayatını kaybetti

Şırnak'ta Gabar Dağı'nda petrol arama sahasında sondaj kulesi devrildi. Kule altında kalan işçilerin kurtarılması için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Enkaz altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Muhabir: Selim Ercan