Bakan Yerlikaya: Bayram tatilinin ilk 6 gününde 49 kişi hayatını kaybetti

Bakan Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 6 gününde 49 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 683 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Kulis: Hakan Fidan'ın güçlenmesinden rahatsız olan AK Parti'liler var

MİT Başkanı olarak da görev yapan, şimdi ise Dışişleri Bakanı olan Hakan Fidan’ın yükselişinin bazı AK Parti’lilerin ‘hoşuna gitmediği’ iddia edildi.

Eylem Tok’un ABD’ye kaçırdığı Timur Cihantimur cezaevinde intihara teşebbüs etti

İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur'un ABD'deki yargılaması sürüyor. Mahkemede yaşanan ayrıntılar gün yüzüne çıkarken Cihantimur'un kaldığı cezaevinde intihara teşebbüs ettiği ortaya çıktı.

1 Mayıs tutuklusu 6 kişi daha serbest bırakıldı

1 Mayıs operasyonlarında gözaltına alınan Emin Külekçi ve beraberindeki 5 kişi yapılan itirazlar sonucu serbest bırakıldı.

Diyarbakır ve Mardin’de 11 kişinin öldüğü anız yangınına ilişkin soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan, geniş bir araziye yayılan ve 11 kişinin yaşamını yitirdiği anız yangınıyla ilgili Çınar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Şanlıurfa’da bir kuduz vakası daha: Bölge karantinada

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı kırsal Sumaklı Mahallesi’nde saldırgan bir köpeğin kuduz olduğunun belirlenmesi üzerine bölge karantinaya alındı. Karantinaya alınan bölge sayısı 3’e yükseldi.

Fahrettin Koca görevden alındı, Murat Kurum yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu Fahrettin Koca görevden alındı, Murat Kurum yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu

Diyarbakır ve Mardin'deki yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükseldi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede anızların tutuşması sonucu çıkıp yerleşim yerlerine sıçrayan ve 4 saatte kontrol altına alınan yangında ölü sayısı 11'e çıktı. Yangına müdahale ederken yaralanan Remzi Yılmaz (25), tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul'daki yabancı sayısını açıkladı

İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da 1 milyon 87 bin 17 yabancı bulunduğunu bildirdi.

Ayşe Ateş, Meral Akşener'i ziyaret etti

Ankara'da uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, İYİ Parti'nin eski genel başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

Yılmaz Özdil’den Özgür Özel’e: Özür dileyene kadar gerçekleri anlatmaya devam edeceğim

CHP lideri Özgür Özel’in eleştirilerine YouTube kanalındaki bir yayınla yanıt veren gazeteci Yılmaz Özdil, “Benden özür dileyene kadar hakkındaki gerçekleri anlatmaya devam edeceğim” dedi.

Muhabir: Betül Vural