Çağrı merkezi işçilerinden eylem: Sendika hakkımız, köle olmayacağız Çağrı merkezi işçilerinden eylem: Sendika hakkımız, köle olmayacağız

Erdoğan'dan 'Esad ile görüşme' açıklaması: Karşı taraftan cevap bekliyoruz

ABD ziyareti öncesi Suriye ile normalleşme adımlarına yönelik konuşan Erdoğan, "Suriye dışında milyonlarca insan vatanlarına dönmek için bekliyor. Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi için Beşar Esad ile görüşme irademizi de ortaya koyduk. Biz şimdi karşı taraftan cevap bekliyoruz. Buna hazırız." dedi.

İsrail, Gazze'de bir okulu vurdu: 22 kişi hayatını kaybetti

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yerinden edilmiş kişilerin barındığı bir okulu bombalaması sonucu 13’ü çocuk 6’sı kadın 22 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı bildirildi.

Adana'da kule vinçteki demir kova işçilerin üzerine düştü: 2 ölü

Adana'da kule vincin yukarı çektiği içinde demir parçaları bulunan taşıma sepeti, halatın kopması sonucu işçilerin üzerine düştü, Tahir Çeri (41) ve Erdal Sağır (51) hayatını kaybetti.

Sakaryaspor başkanına tokat atan kişi gözaltına alındı

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn'e tokat atan kişi adliyeye sevk edildi.

Narin cinayetinde itirafçı Nevzat Bahtiyar yeniden ifade verdi: 'Katil, amca Salim'

Narin Güran cinayetinde itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın yeniden ifadesi alındı. Bahtiyar, "Salim bu kızı ben öldürdüm" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 20 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 20 Eylül 2024

Meclis’te ‘sert zeminden kafamızı nasıl kurtarırız’ tedbiri

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşanan büyük kavgalar için 1 Ekim’den önce bazı önlemler alınıyor.

Trabzon'da sağanak etkili oldu: Hastane tahliye edildi, bir kişi kayıp

Trabzon'da son 24 saatte metrekareye düşen 160 kilogram yağış, Araklı, Sürmene, Arsin ve Yomra ilçelerinde, sel, taşkın ve heyelanlara yol açtı.

Bakan Tekin açıkladı: Okullara 30 bin temizlik personeli alınacak

Okullardaki temizlik görüntülerinin gündeme gelmesiyle birlikte açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 30 bin temizlik personelinin alınacağını duyurdu.

Sahnede şarkı söylerken kalp krizi geçiren Metin Arolat hayatını kaybetti

İstanbul Kadıköy'de sahne aldığı otelde şarkı söylediği sırada fenalaşan Metin Arolat, kaldırıldığı hastanede vefat etti. Metin Arolat'ın kalp krizi nedeniyle vefat ettiği belirtildi.

Bakan Bayraktar: 3 milyon kişiye daha yüksek elektrik faturası kesilecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'üst gelir' grubundakilere elektriğin daha yüksek fiyattan satılacağını açıkladı. Bayraktar, 3 milyon elektrik abonesinin bu gruba girdiğini söyledi.

Muhabir: Şevval Dalgıç