Tanık ifadesine sinirlenen Ayhan Bora Kaplan, duruşma salonundan çıkarıldı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının yargılanmasına devam edildi. Tanık olarak dinlenen Erkan Doğan,  “Zamanla bildiklerim bana ağır gelmeye başladı. Olayların bana da sıçramasından korktuğum için ayrılmak istedim” dedi. Doğan'ın ifadeleri üzerine sinirlenen Ayhan Bora Kaplan, tepkileri nedeniyle mahkeme başkanı tarafından salondan çıkartıldı.

Bakan Şimşek açıkladı: Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi?

Kirada yüzde 25 zam sınırıyla ilgili açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kirada yüzde 25 sınırının devam etmesi için bir sebep görmüyorum, çok büyük ihtimalle devam etmez" dedi.

Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

Erdoğan'dan Kobani Davası açıklaması: İsyan girişimiydi, yargı kararı yüreklere su serpti

Kobani Davasında verilen cezalarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "6-8 Ekim olaylarını kimse meşru gösteremez. İsyan girişimiydi, yargının verdiği karar yüreklere su serpmiştir" ifadelerini kullandı.

RTÜK, Sezgin Baran Korkmaz ile yapılan canlı yayını incelemeye aldı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Sezgin Baran Korkmaz ile CNN Türk'te yapılan canlı yayını incelemeye aldığını açıkladı.

Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında 'savaş suçu işlediği' iddiasıyla tutuklama kararı çıkardı.

'10 Manşette Bugün' | 19 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 19 Mayıs 2024

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde dört taraftar gözaltına alındı

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından 4 Fenerbahçe taraftarı gözaltına alınırken toplam 35 seyirci hakkında adli işlem yapıldı.

İsrail: Reisi'nin öldüğü kazayla bir ilgimiz yok

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdüllahiyan'ın hayatını kaybettiği helikopter kazasının ardından İsrail ilk açıklamasını yaptı. İsrailli yetkili, ülkesinin kazaya dahil olmadığını iddia etti.

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan, helikopter kazasında hayatını kaybetti.

Reisi'nin yerine gelecek isim belli oldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle birlikte, Reisi'nin yerine kimin geçeceği merak konusu oldu.

Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında gerekçeli karar açıklandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı.

Muhabir: Şevval Dalgıç