Kars, Iğdır ve Siirt’te kolluk kuvvetlerinin seçmen olarak kaydedildiği iddia edildi

Yerel seçime sayılı günler kala çeşitli kentlerden usulsüzlük iddiaları gelmeye devam ediyor. Kars, Iğdır ve Siirt’e binlerce asker, polis ve korucu seçmen olarak kaydedildiği iddia edildi.

Benzin ve motorine yeni zam geliyor

Döviz kurunun yükselmesinin ardından 15 Mart Cuma günü motorinin litre fiyatına 1 lira 10 kuruşluk zam yapılmıştı. 21 Mart 2024 itibarıyla benzinin litre fiyatına 1 lira 34 kuruş, motorinin litre fiyatına 1 lira 11 kuruş zam bekleniyor.

Lütfü Savaş lehine seçimden çekilen aday belli oldu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Adalet Partisi üyesi Orhan Dede, Lütfü Savaş lehine adaylıktan çekildi.

Oğuz Murat Aci'nin babası, Bülent Cihantimur ile görüştü

Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı.

Sarallar' hakkında yeni iddianame: Cezaevinden avukatı aracılığıyla örgütü yönetmiş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede 11 kişi 'müşteki', Ümit Saral ile Tolgahan Çeken'in de aralarında olduğu toplam 22 kişi 'şüpheli' olarak yer aldı.

Hakkında soruşturma açılan Merih Demiral'dan paylaşım: 'Yüksel Türk' Hakkında soruşturma açılan Merih Demiral'dan paylaşım: 'Yüksel Türk'

'10 Manşette Bugün' | 19 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 19 Mart 2024

Eylem Tok'un ABD'de ev kiralamaya çalıştığı ortaya çıktı

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde bir kişinin öldüğü, dört kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından ABD’ye kaçan 17 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok’un New York’ta bir evi yıllık 96 bin dolara kiralamaya çalıştığı öğrenildi.

Murat Kurum mal varlığını açıkladı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili 2 taraftar tutuklandı

Süper Lig'de Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 12 kişiden, sahaya ilk giren maskeli Hasan Çetinkaya ve korner direğiyle sarı laciverti oyunculara doğru koşan Engin Taşkın, tutuklandı. Adliyeye getirilen diğer şüphelilerin savcılık işlemleri sürüyor.

TFF Yönetim Kurulu üyesi Talat Papatya istifa etti

TFF 1. Lig kulüplerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Talat Papatya istifa etti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Sahaya giren taraftar şerefsizce saldırıya uğradı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan olaylı geçen Fenerbahçe derbisine ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye'de ilk defa bir şey oldu; sahaya giren bir taraftar güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmişken şerefsizce bir saldırıya uğradı" dedi.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş