MHP'li Yalçın'dan 'siyasette normalleşme' ile ilgili açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Özgür Özel, 'normalleşme' adı altında önce kapı kapı gezmekte, sonra da gezdiği kapılarla ilgili kenar mahalle dedikoduları üretmektedir. Özgür Efendi, hem siyasi liderlerle temas kurmakta hem de onları seviyesizce karalamaktadır." ifadelerini kullandı.

Bakan Şimşek: Güçlü bir dezenflasyon sürecinin eşiğindeyiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, piyasanın ekonomi programıyla enflasyonun düşürüleceğine ikna olmaya başladığını belirterek, "Şimdi güçlü bir dezenflasyon sürecinin eşiğindeyiz." dedi.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yurt dışı çıkış harcının 3 bin TL'ye yükseltilmesi önerildi

Gelecek hafta TBMM'ye sunulması beklenen yeni vergi paketi kapsamında yurt dışı çıkış harcına yönelik dikkat çekici bir öneri gündeme geldi.

Emekli zammı ne kadar olacak?

Memur ve emeklilere yapılacak zam temmuz ayında açıklanacak. TÜİK’in haziran ayı enflasyonu açıklamasıyla birlikte memur ve emekli zam oranları belirlenecek.

Erdoğan temmuz ayında Biden ve Putin ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram sonrası yoğun bir diplomasi trafiği gerçekleştirecek. Astana’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile NATO Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden’la görüşmesi bekleniyor.

'10 Manşette Bugün' | 19 Haziran 2024 '10 Manşette Bugün' | 19 Haziran 2024

Benzin ve motorin zamları ertelendi

21 Haziran Cuma günü için planlanan benzin ve motorin zamları ileri bir tarihe ertelendi.

Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

Bayram tatilinin ilk 5 gününde 36 kişi hayatını kaybetti!

Kurban Bayramı’nın kaza bilançosu ağırlaşmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 5 gününde 36 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 550 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Saadet Partisi’nde genel başkan adayı Pazartesi günü açıklanacak

Saadet Partisi’nde yeni genel başkan adayının Pazartesi açıklanacağı belirtiliyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun İstanbul Milletvekili Birol Aydın ya da Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın genel başkan adayı göstermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarıyla görüşecek

9 günlük bayram tatilinin ardından haftaya MYK toplantısı ile başlayacak olan AK Parti'de ay sonu belediye başkanları kampı yapılacak. Kampta, 31 Mart’taki oy kaybının sebepleri masaya yatırılacak.

Özgür Özel’den Yılmaz Özdil’e sert yanıt: Bidon kafa zihniyetinden kurtulduk

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil’i sert ifadelerle eleştirerek, “O oy alamayınca 'hatamız nerede' demek yerine oy vermeyen seçmene 'bidon kafa' diyen zihniyet. Zaten bu partinin 47 yıl sonra birinci parti olmasının sebebi bu zihniyetten kopması. Seçmene kafa tutan bir yaklaşımı reddediyorum” dedi.

Muhabir: Şevval Dalgıç