'10 Manşette Bugün' | 19 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' | 19 Aralık 2023

Benzine zam geldi

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Benzinin litre fiyatına gece yarısından itibaren 1 lira 49 kuruş zam geldi.

Halil Umut Meler: Saldırıyı Emre Belözoğlu planladı, provoke etti

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, olayların MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu’nun provokasyonuyla başladığını söyledi.

AİHM, Azerbaycan'ı tazminata mahkum etti

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), barış zamanında sınırda öldürülen Ermenistan askerleri için Azerbaycan'ı tazminata mahkum etti.

Yerel seçimlerde propaganda usulleri belirlendi

Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partiler ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarını belirleyen genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ankaragücü’nden Emre Belözoğlu açıklaması

Ankaragücü, yaptığı yazılı açıklama ile Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun ısrarla olayların içine çekilmek istendiğini belirtti.

İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu

AK Parti İstanbul için yapılan temayül yoklamasında 4 isim öne çıktı

AK Parti’nin Pazar günü İstanbul’da büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek gerçekleştirdiği temayül yoklamasında 4 isim öne çıktı.

Yabancı kurumların Merkez Bankası faiz beklentisi belli oldu

Societe Generale Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika Stratejisti Marek Drimal ve In Touch Capital Markets Kıdemli FX Analisti Piotr Matys, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) para politikasında sıkılaşma döngüsünde sona gelmiş olabileceğini ve sıkılaştırmanın hızının yavaşlayabileceğini bekliyor.

Mansur Yavaş'tan Meral Akşener'e ‘korkak’ yanıtı

Önceki gün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı kastederek "İkisi de korkup, milletin isteğini kabul etmediler" diyen İYİ Parti lideri Meral Akşener'in o sözlerine, Yavaş'tan yanıt geldi. Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor" dedi.

Hrant Dink cinayetinde 4 sanığa açılan 'Anayasayı ihlal' davasında bireştirme kararı

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı ve Yargıtay'dan dönen 15 sanıklı davada yeni bir gelişme yaşandı. Aynı davanın sanığı olan dönemin 3'ü Trabzon'da görevli toplam 4 emniyet mensubuna "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yeni açılan davada birleştirme kararı verildi.

Çalışan emekliye ikramiye ödenecek tarih belli oldu

Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiyenin ödeneceği tarih belirlendi. İkramiyenin 28-29 Aralık tarihinde ödenmesi için hazırlık yapılıyor.

Editör: Betül Vural