Eski meclis üyesini öldüren eski belediye başkan yardımcısı tutuklandı

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir düğünde, eski ilçe belediye meclis üyesi Hasan Ali Tuncer'i öldüren eski Serik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım tutuklandı.

İmamoğlu’ndan ‘siyasi yasak’ iddialarına yanıt

Hakkındaki davaya yönelik konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yargı tarihinde bu kadar zemini olmayan, utanç verici başka dava var mıdır bilmiyorum. Çokça adaletsizlik, hukuksuzluk yaşanıyor ama bu dava bile değil. Umarım burada yargı adaletli bir karar verir. Hem bize hem milletimize güzel bir mesaj çıkar. Boşu boşuna siyasetin malzemesi haline gelmeyiz” dedi.

Merkez Bankası, ağustos ayı faiz kararını açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, (TCMB) ağustos ayı faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı.

Hizbullah patlamaların ardından ilk kez İsrail'i hedef aldığını duyurdu Hizbullah patlamaların ardından ilk kez İsrail'i hedef aldığını duyurdu

İzmir'de çıkan yangınlara ilişkin 6 tutuklama

İzmir'de çıkan yangınlarla ilgili gözaltına alınan 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Ali Koç, Göztepe maçında neden sahaya indiğini açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Göztepe maçında neden sahaya girdiğini açıkladı.

'10 Manşette Bugün' | 19 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 19 Ağustos 2024

Reha Muhtar entübe edildi

Eski spiker Reha Muhtar yüksekten düşme sonucu kaldırıldığı hastanede entübe edildi.

Bahçeli’nin 17-25 Aralık mesajı ne anlama geliyor?

“Bugünün Türkiye’sinde normal şartlarda herhangi bir muhalif, 17-25 Aralık dosyalarını ve oradaki yolsuzluk iddialarını hatırlatsa, iktidar medyası ve AKP camiası ayağa kalkar ve bu kişiyi sabah akşam “FETÖ’cü” olmakla suçlar.”

Cezaevinden çıkan Dilan Polat'tan ilk paylaşım

10 aydır tutuklu yargılanmak üzere cezaevinde kalan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın son halini, kardeşi Sıla Doğu paylaştı.

Asal Araştırmadan son anket: Türkiye ekonomisinin en önemli sorunu nedir?

Asal Araştırma, 10-17 Temmuz’da 2 bin kişiye  “Türkiye ekonomisinin en önemli sorunu nedir?” sorusunu yöneltti. İşte vatandaşların verdiği yanıtlar…

Çek bozma soruşturmasında AK Partili isim yüzde 5 komisyoncu çıktı!

Konya’da çek kırma ve komisyon soruşturmasında AK Partili isim çıktı. Süt toplayıcılığı yapan Rıza Ünal, söz konusu çek kırma işlemlerinde AK Parti Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı ve Banka Personeli Mehmet Aylak'ın yüzde 5 oranında komisyon aldığını söylemesi tepkilere neden oldu.

Muhabir: Şevval Dalgıç