Sinan Ateş davasında karar çıktı

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş’in faillerinin yargılandığı davada karar açıklandı.

Saldırıya uğrayan Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş'ten ilk açıklama

Sinan Ateş davası görülürken saldırıya uğrayan ablası Selma Ateş’ten ilk açıklama geldi.

Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e saldırı

Sinan Ateş’in faillerinin yargılandığı üçüncü gün duruşmasında mahkemeye ara verildiği sırada Selma Ateş’e bir kişi saldırıda bulundu.

Serhat Akın'a saldıran kişinin ifadesi ortaya çıktı

Eski milli futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan kişilerin ifadeleri ortaya çıktı. Söz konusu olayın saldırganları ifadelerinde birbirlerini suçlarken, tetikçi Ozan Dalmaz, ''Müşteki Serhat Akın'ı vurmamı isteyen kişi Hasan isimli şahıstır. Aralarında ne gibi bir alıp vermemezlik var bilmiyorum. Ancak benim Serhat Akın'dan bir alıp vermemezliğim olmadığı gibi kendisini de tanımıyordum bile'' dedi.

Ali Babacan'dan, Gelecek Partisi ile 'birleşme' açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partilerle birleşme ve Meclis grubu kurma sürecine ilişkin, “Bizim amacımız; Türkiye'yi iki kutup arasına sıkıştırmayacak, nefes aldıracak bir yol. Bunun da geniş bir birlik, beraberlik ile olabileceğini düşünüyoruz. Onun için temaslarımız devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

'10 Manşette Bugün' | 1 Ekim 2024 '10 Manşette Bugün' | 1 Ekim 2024

Narin cinayetinin araştırılması talebi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi Narin cinayetinin araştırılması talebi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi

Akın Gürlek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına atandı

Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı.

İran'ın İsrail'e füze saldırısı: Saldırı hakkında neler biliniyor?

İran İsrail’e yüzlerce füze fırlatırken, en azından bir kısmı İsrail topraklarına düştü. Bu, Nisan ayında İsrail’e yüzlerce füze ve insansız hava aracı gönderen İran’ın bu yıl İsrail’e karşı ikinci saldırısı oldu.

MHP'den Sinan Ateş'in annesi ve ablası hakkında suç duyurusu

MHP genel başkan yardımcıları Yönter ve Yalçın, dava sürecinde kendilerinin de dosyaya dahil edilmesini talep eden Sinan Ateş'in annesi Saniye ve ablası Selma Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu.

İsrail'in Gazze'de bir okula düzenlediği saldırıda 34 kişi öldü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde zorla yerinden edilen Filistinlilerin bulunduğu bölgeleri hedef alan saldırılarında 34 Filistinli hayatını kaybetti.

YSK, oy pusulası için ihaleye çıktı; erken seçim mi var?

Kamuoyundan başlayan erken seçim tartışmaları devam ederken, Devlet Malzeme Ofisi'nin YSK'nin ihtiyacı olan filigranlı oy pusulası ve zarf kâğıdı için ihale sürecini başlattığı ortaya çıktı.

Muhabir: Ateş Çatıkkaş