İddia: Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında öldürülen gencin ailesi 3 milyon karşılığında şikayetini geri çekti

Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında öldürülen 20 yaşındaki Batuhan Bayındır’ın ailesinin 3 milyon lira karşılığında şikayetini geri çektiği iddia edildi.

Wall Street Journal: İsrail, Türkiye’de dahil dış ülkelerde yaşayan Hamas liderlerini öldürme emri verdi

Wall Street Journal gazetesi, İsrailli bazı yetkililerden aldığı bilgiye göre, Netanyahu’nun, İsrail’in istihbarat örgütlerine, dış ülkelerde yaşayan Hamas liderlerini öldürme emri verdiğini söyledi.

Aralarında güvenlik görevlisinin de bulunduğu 10 Denizbank yetkilisi hakkında suç duyurusu 

Aralarında eski futbolcularında bulunduğu milyonlarda dolarlık fon vurgunu davasında 19 şikayetçiden biri olan iş insanı İsmail İbrahim Çağlar avukatları aracılığıyla Denizbank yetkilileri hakkında, Seçil Erzan'ın yerini 3 gün boyunca adile merciilere bildirmeyerek, banka lehine ifade vermeye zorladıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. 

Ankara için 5 isim Erdoğan’a sunuldu 

AK Parti’de, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı çalışmalarında sona gelindi. AK Parti Ankara İl Başkanlığı ve yerel yönetimler tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulan raporda 5 isim öne çıktı.

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman: TikTok'un lisansı iptal edilebilir

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TikTok başta olmak üzere birçok sosyal medya platformu ve fenomenlere ilişkin çalışmalar yürüttüklerini açıkladı. Yayman, ''Bant daraltma, yayın yasağının getirilmesi, reklam yasağının getirilmesi ve gerekirse lisans iptali olmak üzere tüm dijital mecralarla ilgili çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yüksek karlı fon' dolandırıcılığı hakkında ilk açıklama

Birleşik Arap Emirlikleri dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşları, 'yüksek gizli fon' konusunda uyardı. Erdoğan, "Bu illegal fon vaatlerine, yasal olmayan yollarla elde edileceği söylenen karlara karşı halkımız çok dikkatli olmalıdır. Devlet tabii ki bunların peşindedir ve oyunları bozmaktadır" dedi.

Mansur Yavaş, ABB Başkan adaylığı için başvuru yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Yavaş, "Emek veren herkese teşekkür ediyorum, kendimi de Ankara halkına emanet ediyorum" dedi.

Gazze'de ölenlerin sayısı 15 bin 207'ye yükseldi

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 15 bin 207'ye yükseldi.

Denizbank: 2 milyon 490 bin dolar çekilerek 'sistem' olarak adlandırılan organizasyona teslim edildi

Denizbank Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan bazı görüntülerin tamamını paylaşarak, "Saadet zincirine bankada teslim edildiği iddia edilen bir kısım paralar, iddianın aksine banka kayıtlarından nakit ödeme yoluyla çıkarılarak "sistem" olarak adlandırılan organizasyona teslim edilmektedir" denildi.

İstanbul Ticaret Odası kasımda fiyatı en çok artan ve azalan ürünler açıkladı

Kasımda fiyatı en çok artan ürün yüzde 36,44 ile palto olurken, pırasa yüzde 15,18 düşüşle fiyatı en çok azalan ürünlerin başında geldi.

İletişim Başkanlığından Türkiye-Azerbaycan-Pakistan üçlü toplantısına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığından Türkiye-Azerbaycan-Pakistan üçlü toplantısına ilişkin açıklama

'10 Manşette Bugün' | 1 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' | 1 Aralık 2023

Editör: Betül Vural