Özgür Özel'den fındık fiyatına tepki: Yazıklar olsun bu düzene

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 130 lira olarak açıklanan fındık alım fiyatına tepki gösterdi. CHP Lideri Özel, "Biz en az 160 TL olsun dedik. 165 liradan aşağı bir fiyat gerçekten kabul edilebilecek bir fiyat değildi ama birileri utanmadan, sıkılmadan, erinmeden 130 lira fiyat açıkladılar. Yazıklar olsun onlara, yazıklar olsun!" dedi.

Erdoğan Instagram kapalıyken yaptığı paylaşımı sildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BTK tarafından erişim engelinin getirildiği Instagram'da bir paylaşım yaptı. Erdoğan daha sonra bu paylaşımı sildi.

Fındık alım fiyatları açıklandı

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024/2025 dönemi için geçerli olacak kabuklu fındık alım fiyatlarını açıkladı.

Emekliye ek zam farkı ödeme tarihi belli oldu

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. En düşük emekli maaşı ek zamla birlikte 12 bin 500 TL oldu. Emekliye zam farkının yatacağı tarih merak edilirken Sosyal Güvenlik Kurumu'dan (SGK) son dakika açıklaması geldi.

Türkiye’de Instagram’a erişim engeli getirildi

Sosyal medya platformu Instagram'a BTK tarafından Türkiye'de erişim engeli getirildi.

'10 Manşette Bugün' | 1 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 1 Ağustos 2024

Ömer Fatih Sayan: Değerlerimize saygı duyan sosyal medya tesis etmek için ne gerekiyorsa yapacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Instagram'a erişim engeli getirilmesinin ardından bir açıklama yaptı. Sayan, “Değerlerimize saygı duyan, dezenformasyonsuz, daha temiz ve güvenli bir sosyal medya tesis etmek için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

9 ilde bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı

Amasya, Bingöl, Kastamonu, Kütahya, Manisa, Niğde, Mersin, İstanbul ve Samsun'da bulunan bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartıldı.

AYM’den basın ve ifade özgürlüğü için tarihi karar: İletişim Başkanlığı'nın yetkilerine kısıtlama

Sosyal medya platformu Instagram'ın Türkiye genelinde BTK kararıyla kapatıldığı günün sabahında Anayasa Mahkemesi ifade özgürlükleri açısından önemli bir karara imza attı. AYM, İletişim Başkanlığı'nın basın ve ifade özgürlüğüne müdahale edebilecek yetkilerini iptal etti.

Artvin'de heyelan ve taşkınlar nedeniyle 32 köy yolu kapandı Artvin'de heyelan ve taşkınlar nedeniyle 32 köy yolu kapandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın evinden iki yabancının ikameti çıktı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın, Ankara’da bulunan özel konutunda geçici ikamet kaydına sahip iki yabancının yaşadığı ortaya çıktı.

Haniye Katar'da toprağa verildi

İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için Katar’ın başkenti Doha’da cenaze töreni düzenlendi.

Muhabir: Şevval Dalgıç